“Γερμανο-τουρκικός μπερντές” με το Βερολίνο να συνεχίζει να μιλά για “αμφισβητούμενες περιοχές” στην αν.Μεσόγειο

"Γερμανο-τουρκικός μπερντές" με το Βερολίνο να συνεχίζει να μιλά για "αμφισβητούμενες περιοχές" στην αν.Μεσόγειο

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

"Γερμανο-τουρκικός μπερντές" με το Βερολίνο να συνεχίζει να μιλά για "αμφισβητούμενες περιοχές" στην αν.Μεσόγειο

Η Γερμανία υποστηρίζει ότι η Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί μια λύση στα “αμφιλεγόμενα σχέδια εξερεύνησης φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο”.

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ανγκρέτ Κράμπ-Καρρένμπαουερ συναντήθηκε στην Άγκυρα με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ και η συζήτηση επικεντρώθηκε  στις εντάσεις στην ανατολική Μεσόγειο και στην αποχώρηση του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, μετέδωσε η Ντόϊτσε Βέλε.

«Ως εταίρος του ΝΑΤΟ, η Τουρκία δεσμεύτηκε να επιλύσει τα θέματα βάσει του διεθνούς δικαίου, μέσω διαπραγματεύσεων. Αυτό ισχύει επίσης για αμφιλεγόμενα ζητήματα στην ανατολική Μεσόγειο “, δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας. Ποια θεωρεί “αμφιλεγόμενα ζητήματα” δεν εξήγησε… Μας είπε όμως ότι “το Βερολίνο, η Άγκυρα, η Αθήνα, η Λευκωσία και η ΕΕ κατάφεραν να βρουν το δρόμο για  διάλογο για το θέμα τους τελευταίους μήνες και η Γερμανία θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις διαπραγματεύσεις”. Είναι προφανές ότι η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας κάτι παραπάνω γνωρίζει από τους Έλληνες πολίτες.

Η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας αναφερόμενη στην “προσφορά” της Τουρκίας να παραμείνει στο Αφγανιστάν δήλωσε:

“Είμαι ευγνώμων που η Τουρκία είναι πρόθυμη να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο . Αλλά συμφωνήσαμε επίσης ότι δεν μπορεί να είναι μόνο η δουλειά της Τουρκίας. Απαιτεί επίσης υποστήριξη από τη συμμαχία (ΝΑΤΟ) και από εταίρους.”

Η Γερμανία ως γνωστόν ναυπηγεί 6 υποβρύχια όμοια με τα 214 του ελληνικού ΠΝ. Δεν είναι βεβαίως μόνο αυτός ο λόγος για τη φιλοτουρκική της στάση.

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: