Γη της Ελιάς: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega!

Γη της Ελιάς: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega!

«Έχουμε φτιάξει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Αυτήν τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, κάτι γήινο, που έχει πολλή Ελλάδα μέσα. Η ζωή είναι γεμάτη έρωτα, δεν μπορεί να μην έχει έρωτα π σειρά. Είμαστε στη Μάνη. Έχουμε κάνει γυρίσματα σε υπέ­ροχα μέρη, πολύ ωραία. Νιώθω γεμάτος από εικόνα. Είμαστε στην Αρεόπολη. Η Τη της ελιάς” είναι γεμάτη εικόνα ελιάς». Αυτά τόνισε ο Ανδρέας Γεωργίου, σκηνοθέτης της σει­ράς «Η γη της ελιάς», που γυρίζεται για το Mega.

Η ιστορία ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονπ Μυρτάλη Βρεττάκου φεύ­γει από το πατρικό της. για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο.Λίγο αργότερα, όμως, το κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και π τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας. Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρω­στος.Με τον θάνατο του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται. Αποκορύ­φωμα, το άνοιγμα της διαθήκης του εκλιπόντα. Σε παράλληλη δράση, η Μυρτάλη κρύ­βεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος τη θέλει νεκρή.

Η είδηση του θανάτου του πατέρα της καθώς και της τελευταίας του επιθυμίας να την αποκληρώσει επιβεβαιώνουν τις υποψίες της. Κι ενώ οι Βρεττάκοι προσπαθούν να προσαρμο­στούν στη νέα πραγματικότητα, ένα διπλό φονικό έρχεται να αναζωπυρώσει μια παλιά βεντέτα. Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μί­σους και εκδίκησης… Πρωταγωνιστούν οι Λυδία Κονιόρδου, Νίκος Γαλανός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Άντζελα Γκερέκου, Σπύρος Νικολαΐδης, Μάξιμος Μουμούρης. Γιώργος Παρτσαλάκης. Πασχάλης Τσαρουχάς, Μάρω Κοντού. Δώρα Χρυσικού, Στέφανος Κυριακίδης, Στέλλα Φυρογένη κ.ά.Πηγή: Secret

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: