Γιαννόπουλος για το συμβόλαιο του Βλάχου: 'Επιθυμία μας να συνεχίσουμε χέρι-χέρι έως το Παρίσι'

Γιαννόπουλος για το συμβόλαιο του Βλάχου: 'Επιθυμία μας να συνεχίσουμε χέρι-χέρι έως το Παρίσι'

Η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών έφτασε στην Αθήνα και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής, ωστόσο η κουβέντα δεν άργησε να πάει και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Θοδωρή Βλάχου.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, από την πλευρά του επανέλαβε ουσιαστικά αυτό που είχε πει και στην συνέντευξή του στο SPORT24: Επιθυμία της Ομοσπονδίας είναι η ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου τεχνικού μέχρι και το 2024, όταν είναι προγραμματισμοένοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού.

Αναλυτικά ο Πρόεδρος της ΚΟΕ δήλωσε:

Επιθυμία μας είναι ο Θοδωρής Βλάχος να είναι μαζί μας. Επιθυμία μας είναι να αποφύγουμε καταστάσεις, όπως τις περιέγραψε, του παρελθόντος, όπου κάθε χρόνο ουσιαστικά επιβεβαιωνόταν η παρουσία του στην Εθνική ομάδα.

Εμείς θέλουμε ο Θόδωρος να είναι μαζί μας σε βάθος χρόνου έως το Παρίσι τουλάχιστον. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να συνεχίσουμε τη συνεργασία αυτή, η οποία ξεκίνησε, τουλάχιστον μαζί μας, εδώ και έξι μήνες. Θα συζητήσουμε, έχουμε το χρόνο να συζητήσουμε και θεωρώ ότι όταν σοβαροί και λογικοί άνθρωποι συζητάνε μεταξύ τους πάντα βρίσκουν λύσεις.

Επαναλαμβάνω όμως και θέλω να γίνει κατανοητό γιατί πολλά βλέπω και γράφονται το τελευταίο διάστημα ότι επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε χέρι-χέρι μαζί έως το Παρίσι

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: