Γιατί μένουν «αιώνια πιστοί» στον Τραμπ; | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Γιατί μένουν «αιώνια πιστοί» στον Τραμπ; | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Πριν από πέντε χρόνια, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του στην Αϊόβα, ο Ντόναλτ Τραμπ είχε πει: «Θα μπορούσα να σταθώ στη μέση της Πέμπτης Λεωφόρου και να πυροβολήσω κάποιον και να μη χάσω ούτε ένα ψηφοφόρο».

Αυτό που κανείς δεν γνώριζε εκείνη την εποχή και που εκ των υστέρων αποδείχτηκε από τα γεγονότα, ήταν ότι με αυτή ακριβώς τη ρητορική του η οποία φλέρταρε με τα όρια της μη πολιτικής ορθότητας, ο Τραμπ έστρωνε τον δρόμο για κάτι πολύ χειρότερο.

Κορωνοϊός : Πού εντοπίζονται τα 1.121 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Κάτι που καλλιέργησε συστηματικά καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του και που τη μέρα της 6ης Ιανουαρίου κορυφώθηκε με την κατάληψη του Καπιτωλίου από τους φανατικούς ψηφοφόρους του, σε μια επίδειξη ωμής βίας που συγκλόνισε τον πυρήνα της αμερικανικής Δημοκρατίας. Ως αποτέλεσμα των δικών του ενεργειών, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν.

Η δίκη παραπομπής του στη Γερουσία για τα τραγικά αυτά γεγονότα, προσέφερε μια συντριπτική και αδιάψευστη απόδειξη ότι ο Τραμπ ήταν ένοχος και πως δεν προκάλεσε απλά μια αντισυστημική εξέγερση. Ο ίδιος χαιρόταν να βλέπει να ξεδιπλώνεται η βία σε όλο της το μεγαλείο και για ώρες δεν έκανε απολύτως τίποτα ως όφειλε θεσμικά για να τη σταματήσει. Όμως ακόμη και μετά από αυτό, η συντριπτική πλειονότητα των Ρεπουμπλικανών παρέμειναν στο πλευρό του μέχρι και την ύστατη ώρα.

Ζήτημα φιλοδοξίας

«Γιατί οι Ρεπουμπλικανοί -με ελάχιστες εξαιρέσεις- δηλώνουν έμπρακτα τη στήριξή τους σε έναν κοινωνιοπαθή που έχει εξοριστεί στο Μαρ α Λάγκο (το θέρετρό του στη Φλόριντα); Γιατί συνεχίζουν να υπερασπίζονται έναν άνδρα που έχασε τη λαϊκή ψήφο και που η απερισκεψία του μετά τις εκλογές, κόστισε στους Ρεπουμπλικανούς τον έλεγχο της Γερουσίας»; Το ερώτημα θέτει σε άρθρο γνώμης στους New York Times ο Πίτερ Βένερ, πρώην αξιωματούχος σε ρεπουμπλικανικές κυβερνήσεις.

Για ορισμένους είναι θέμα κυνικής φιλοδοξίας, αναφέρει. Θέλουν να κερδίσουν τους πιστούς υποστηρικτές του Τραμπ, οι οποίοι αποτελούν ένα τεράστιο κομμάτι της βάσης του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Άλλοι πάλι, υποστηρίζει, καθοδηγούνται από την απύθμενη αντιπάθεια που τρέφουν προς την Αριστερά, σε βαθμό που δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση τίποτα από αυτό που θα τους ζητήσουν οι Δημοκρατικοί. Ακόμη κι αν αυτό είναι το σωστό. Γιατί μένουν «αιώνια πιστοί» στον Τραμπ; | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

«Στοιχειώνει στο μυαλό»

Η δίκη παραπομπής του άλλωστε ήταν μια τελευταία ευκαιρία να ξεκόψουν μαζί του. Όμως για άλλη μια φορά οι περισσότεροι Ρεπουμπλικανοί Γερουσιαστές…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: