Γιατί τα μωρά κοιμούνται ακούγοντας το πιστολάκι να λειτουργεί (vid)

Γιατί τα μωρά κοιμούνται ακούγοντας το πιστολάκι να λειτουργεί (vid)

Δεν υπάρχει τίποτε πιο περίεργο από ένα μωρό να κοιμάται ακούγοντας το πιστολάκι μαλλιών. Βέβαια υπάρχουν μωρά που νανουρίζονται με την ηλεκτρική σκούπα ή τον απορροφητήρα, όμως σήμερα θα μιλήσουμε για το πιστολάκι, αν και ο λόγος που συμβαίνουν όλα αυτά τα παράξενα, είναι ίδιος.
Τα μωρά βρίσκουν τον ήχο από το πιστολάκι χαλαρωτικό και ανακουφιστικό. Ίσως μοιάζει (στο μυαλό του) με τους ήχους που άκουγε ενώ ήταν ακόμα στη μήτρα. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ συνηθισμένο τα μωρά να κοιμούνται με τέτοιους λευκούς θορύβους (διαβάστε εδώ περισσότερα) όπως είναι ο ήχος που βγάζει ένα πιστολάκι σε λειτουργία.
Τα μωρά είναι επίσης λάτρεις της ρουτίνας, οπότε αν αυτός ο ήχος το κάνει να νιώθει ασφαλές, θα το θέλει κάθε φορά που πρόκειται να κοιμηθεί.
Αν λοιπόν το μικρό σας κοιμάται μόνο αν βάζετε στην πρίζα το πιστολάκι σας έχουμε τη λύση: πατήστε play στο βίντεο που ακολουθεί και αφήστε το να παίζει μέχρι το μικρό σας να αποκοιμηθεί.

Αν το μικρό σας δυσκολεύεται να κοιμηθεί, δοκιμάστε το και πού ξέρετε, ίσως να λατρέψει το πιστολάκι και να γλιτώσετε από τις πολλές αγκαλιές και τα ξενύχτια.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: