Γιώργος Παπαδάκης: Το μήνυμα που τον εξόργισε – «Τον κόβουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται»

Γιώργος Παπαδάκης: Το μήνυμα που τον εξόργισε – «Τον κόβουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται»

 Καλημέρα Ελλάδα: Ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι για δύο μέρες εκτός εκπομπής την Τετάρτη και την Πέμπτη 4 και 5 Ιανουαρίου αντίστοιχα λόγω ενός προγραμματισμένου ταξιδιού!
Στη συνέχεια υπογράμμισε απευθυνόμενος στην συνεργάτιδά του, Μαρία Αναστασοπούλου: «Μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα είμαι εδώ και από του χρόνου αλάργα αλάργα…»!
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ένα μήνυμα τηλεθεατή τον εξόργισε, που αφορούσε το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Γρηγοριάδη και τόνισε ότι παρεξήγησαν τη δήλωσή του…

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης σε έντονο ύφος: «ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν προσωπική επιλογή δική μου να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη γιατί θεωρώ ότι είναι ένα ιδιαίτερα χαρισματικό άτομο, γι’ αυτό σας παρακαλώ τσιμουδιά όταν αναφερόσαστε στη σχέση μου μαζί του. Είναι πολυεργαλείο, αποστολές, κάνει πολύ πρωινές εκπομπές, τον κόβουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, τον ξαναφέρνουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, μας καλύπτει για ό,τι προκύψει, από αύριο θα είναι εδώ με τη Μαριώ γιατί θα λείπω δυο μέρες» και ζήτησε από τον Γιώργο Γρηγοριάδη να βγει στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα με το ξέσπασμα του Παπαδάκη

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: