Γιώργος Τσαλίκης: Ο γιος του τελείωσε το Λύκειο – Δείτε σπάνια φώτο

Γιώργος Τσαλίκης: Ο γιος του τελείωσε το Λύκειο – Δείτε σπάνια φώτο

Τα σχολεία έκλεισαν και χιλιάδες είναι οι μαθητές που αποφοίτησαν από το Λύκειο φέτος. Μεταξύ αυτών και ο μεγάλος γιος του Γιώργου Τσαλίκη, Βασίλης. Ο τραγουδιστής, αν και ενεργός στα social media, σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά του, αυτή τη φορά όμως έκανε μία εξαίρεση λόγω της ιδιαίτερης αυτής περίστασης.
Ο τραγουδιστής ανέβασε μία selfie με τον γιο και την σύζυγό του κι έγραψε:
«Δυο χαρούμενοι και συγκινημένοι γονείς και ένας απόφοιτος Λυκείου! Βασίλη μου είμαι περήφανος για σένα, για τον αγώνα σου και την καλή σου τη ψυχή! Είμαι ΠΑΝΤΑ δίπλα σου! Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας παιδιά!»

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του, Δώρα, έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια. Γνωρίστηκαν πριν από 28 χρόνια και έκτοτε είναι μαζί και αγαπημένοι. Τα τρία τους παιδιά, είναι πάντα η προτεραιότητά τους  και το τελευταίο διάστημα αναρτούν όλο και πιο συχνά φωτογραφίες μαζί τους. Τα τρία αγόρια, ο Βασίλης, ο Χάρης και ο Άγγελος είναι κοντά σε ηλικία και όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις των γονιών τους, είναι πολλοί αγαπημένα. 

Μεγαλώνοντας αγαπημένα αδέρφια- Συμβουλές για γονείς
Τα παιδιά του τραγουδιστή είναι του ίδιου φύλου και κοντά ηλικιακά, κάτι που διευκολύνει τη μεταξύ τους επικοινωνίας. Βέβαια για να γίνουν δύο αδέρφια αγαπημένα μεγαλώνοντας δεν αρκούν αυτά, αλλά μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι δύο γονείς. Μερικά απλά tips που πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας: 

Μην συγκρίνετε ποτέ τα παιδιά σας μεταξύ τους
Μάθετέ τα νε εκτιμούν τη διαφορετικότητά τους
Κάντε δραστηριότητες όλοι μαζί
Δείξτε τους ότι ακόμα και όταν διαφωνούν θα πρέπει ο ένας να σέβεται την άποψη του άλλου
Μιλήστε τους για τη σπουδαιότητα της οικογένειας
Δείτε κάποιες ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του τραγουδιστή με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: