Γκανέα: «Να μείνει ο Άρης στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος»!

Γκανέα: «Να μείνει ο Άρης στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος»!

Ο Κριστιάν Γκανέα τόνισε πως δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμοι στόχοι αλλά θα ήθελε ο Άρης να κάνει Πρωταθλητισμό τη φετινή σεζόν μέχρι τέλους!

Η ψυχολογία στον Άρη είναι στα ύψη. Οι «κίτρινοι» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουν το ενδιαφέρον τους στραμμένο στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου θα είναι τυπικά γηπεδούχοι (το παιχνίδι θα γίνει στα Γιάννινα). Αν ισχύει το… τρώγοντας έρχεται η όρεξη, τα λόγια του Κριστιάν Γκανέα δείχνουν το γιατί!

Ο Ρουμάνος μπακ του Άρη, έκανε δηλώσεις στη Nova. Αφού ανέλυσε το γιατί η ομάδα του δούλεψε καλά στη διακοπή αλλά και στο τι περιμένει απ’ το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ξεκαθάρισε πως όσο περίεργο κι αν ακούγεται, σκοπός των «κίτρινων» είναι να το πάνε μέχρι τέλους διεκδικώντας το Πρωτάθλημα!

Αναλυτικά:

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας επιπλέον παράγοντας δυσκολίας είναι ότι δεν θα παίξουμε στην φυσική μας έδρα αλλά σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Πρέπει να έχουμε και αυτό υπόψη για να έχουμε την απαραίτητη προσαρμογή στις συνθήκες. Έτσι κι αλλιώς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις πόντους και να συνεχίσουμε το καλό σερί».

Για το τι ζήτησε ο προπονητής στο διάστημα της διακοπής:

«Πιστεύω ότι η διακοπή ήρθε την κατάλληλη στιγμή δεδομένου ότι ο προπονητής που έχουμε είναι λίγες μέρες μαζί μας. Εκμεταλλευτήκαμε το μεσοδιάστημα για να δουλέψουμε σε αυτά που θέλει να περάσει στην ομάδα. Ήταν ένα ωφέλιμο διάστημα για να περάσει ο προπονητής πράγματα και να βγάλουμε εμείς αυτά που θέλουμε στο γήπεδο. Δουλέψαμε σκληρά και αποτελεσματικά».

Για το αν θα παρουσιαστεί βελτιωμένος από εδώ και πέρα ο Άρης:

«Σαφώς θα είμαστε καλύτεροι γιατί δουλέψαμε για αυτό. Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστούμε σε κάποια πράγματα. Ήμασταν καλοί σε κάποια πράγματα ήδη αλλά πιστεύω θα φανεί το αποτέλεσμα της δουλειάς μας σε δύο βδομάδες με ένα μήνα από τώρα που θα έχουμε αποκτήσει κάποιους αυτοματισμούς και κάποια προσαρμογή στις απαιτήσεις του νέου προπονητή».

Για την κατάσταση του ίδιου:

«Είμαι ένας από τους πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Εγώ γνωρίζω πως μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα. Δηλαδή δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα απόδοση μου. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο-τρία ματς είχα κάποια βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα. Καταλαβαίνεται και εσείς καινούργια ομάδα-χώρα όλα αυτά απαιτούν ένα διάστημα προσαρμογής. Περιμένω πολλά περισσότερα από τον εαυτό μου οπότε θα πρέπει να…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: onsports.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: