Γκισλέιν Μάξγουελ: Στη δημοσιότητα φωτογραφία της μέσα από τη φυλακή με μελανιά στο μάτι

Γκισλέιν Μάξγουελ: Στη δημοσιότητα φωτογραφία της μέσα από τη φυλακή με μελανιά στο μάτι

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Η δικηγόρος της Γκισλέιν Μάξγουελ έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της πελάτισσάς της μετά από τη σύλληψή της το 2020 για αδικήματα που σχετίζονται με το sex trafficking και την σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών.

Στην εικόνα που δημοσιεύει η Daily Mail, η 59χρονη πρώην σύντροφος και φίλη του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν εμφανίζεται με μια μαύρη μελανιά στη  περιοχή του αριστερού της ματιού, ενώ το χαρακτηριστικό κοντό της κούρεμα έχει μακρύνει και διακρίνονται λευκές τρίχες στα μαλλιά της.

Σύμφωνα με το Reuters, η συνήγορος της Βρετανίδας πρώην κοσμικής, Μπόμπι Στέρνχαϊμ, συμπεριέλαβε την επίμαχη φωτογραφία σε μια επιστολή που απέστειλε στην περιφερειακή δικαστή του Μανχάταν Άλισον Νέιθαν, η οποία έχει αναλάβει την επίβλεψη της υπόθεσης της Μάξγουελ.

Η επιστολή αναφέρει ότι οι δεσμοφύλακες στο κρατητήριο του Μπρούκλιν όπου βρίσκεται η 59χρονη τη ρώτησαν το βράδυ της Παρασκευής για τη μελανιά στο μάτι της και απείλησαν να την μεταφέρουν σε διαφορετικό χώρο κράτησης αν δεν τους αποκάλυπτε πώς προέκυψε. Η Στέρνχαϊμ αναφέρει ότι η πελάτισσά της, η οποία πιστεύεται ότι βοηθούσε τον Τζέφρι Έπσταϊν να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια, δεν γνωρίζει πώς απέκτησε το «μαυρισμένο μάτι». Ωστόσο εικάζει ότι η μελανιά μπορεί να προκλήθηκε από την κάλτσα ή την πετσέτα που βάζει στα μάτια της, προκειμένου να τα προφυλάξει από τους φακούς των δεσμοφυλάκων της, οι οποίοι τσεκάρουν το κελί της κάθε 15 λεπτά για να βεβαιωθούν ότι αναπνέει και δεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Το πρακτορείο προσπάθησε να επικοινωνήσει με αξιωματούχους τους φυλακής και με το γραφείο του Εισαγγελέα στο Μανχάταν, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για το περιεχόμενο της επιστολής της δικηγόρου της Μάξγουελ. Ούτε όμως και η Στέρνχαϊμ έχει απαντήσει σε ανάλογο αίτημα του πρακτορείου, ενώ στην επιστολή της δεν αναφέρει ποιος τράβηξε τη φωτογραφία.

ghislaine_moni


Το βράδυ της Πέμπτης, η δικαστής Νέιθαν έδωσε εντολή στις εισαγγελικές αρχές να διερευνηθεί αν όντως εργαζόμενοι στη φυλακή υποβάλλουν την Μάξγουελ σε «επιτήρηση με φακό», για ποιο λόγο μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο και εάν μπορεί να της δοθεί κάποιο κατάλληλο κάλυμμα για τα μάτια.

Οι δικηγόροι της Μάξγουελ έχουν διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα για τις συνθήκες κράτησής της, εξηγώντας ότι εμποδίζουν την  προετοιμασία της για τη δίκη που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι η Μάξγουελ έχει δηλώσει αθώα στις κατηγορίες για sex trafficking και αρνείται…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: