Γυρίζει σελίδα ο Όμιλος Πλαίσιο – Αντιπρόεδρος ο Απόστολος Ταμβακάκης

Γυρίζει σελίδα ο Όμιλος Πλαίσιο - Αντιπρόεδρος ο Απόστολος Ταμβακάκης

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

 Γυρίζει σελίδα ο Όμιλος Πλαίσιο και προχωρά σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης υπό τις νέες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία του κορονοϊού και η αλλαγή στις συνήθειες των καταναλωτών.

Όπως ανέφερε σήμερα στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της εισηγμένης εταιρείας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γιώργος Γεράρδος, πρώτη κίνηση σε αυτό το πλαίσιο είναι η νέα δομή του διοικητικού συμβουλίου: «Προχωράμε σε νέα περίοδο ανάπτυξης, με ένα νέο ΔΣ, για να υπερκαλύψει τις απαιτήσεις εταιρικής διακυβέρνησης. Τα νέα προτεινόμενα μέλη του ΔΣ, είναι ο Απόστολος Ταμβακάκης, ο Κώστας Μητρόπουλος, ο Αλέξης Πιλάβιος και η Κατερίνα Βασιλάκη». Όπως σημείωσε ο κ. Γεράρδος, η προτεινόμενη σύνθεση του ΔΣ συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων επιχειρησιακών σχεδίων και στην ενίσχυση των δομών εταιρικής διακυβέρνησης της εταιρείας Πλαίσιο. Διευκρίνισε επίσης, ότι στο νέο ΔΣ ο ίδιος θα είναι εκτελεστικός πρόεδρος και ο Κώστας Γεράρδος, διευθύνων σύμβουλος, καθώς ο ρόλος του αντιπροέδρου θα ανατεθεί στον Αποστόλη Ταμβακάκη.

Κληθείς να σχολιάσει την συμμετοχή του κ. Ταμβακάκη, ως ανεξάρτητο μέλος στο ΔΣ, ανέφερε ότι «είναι ανεκτίμητη η εμπειρία και οι ικανότητές του. Θα μας βοηθήσει να δούμε με άλλη οπτική όλο το καινούριο σχέδιο ανάπτυξης της Πλαίσιο» και συμπλήρωσε: «Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε οποιαδήποτε ευκαιρία ανάπτυξης».

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι η Πλαίσιο προχωρά σε επένδυση ύψους 2,9 εκατ. ευρώ, που αφορά στην επέκταση των εγκαταστάσεών της στην Μαγούλα. Συγκεκριμένα έχει υπογραφεί προσύμφωνο με την εταιρεία Ακρίτας, βάσει του οποίου θα παραχωρηθεί στην Πλαίσιο οικόπεδο 16 στρεμμάτων και στεγασμένος χώρος ακινήτου 6.300 τ.μ.. Η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα, ενώ έχει ήδη προχωρήσει η εκμίσθωση και η χρήση του ακινήτου από την Πλαίσιο.

Αναφορικά με τη δημιουργία νέων καταστημάτων, ο Κώστας Γεράρδος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο, σημείωσε: «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε μετά την πανδημία και τις νέες συνήθειες των καταναλωτών, ποια είναι η αποστολή των φυσικών καταστημάτων από εδώ και πέρα. Οι επενδύσεις πρέπει να κατευθυνθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στο last mile delivery. Κυρίως όμως, πρέπει να εστιάσουμε στο γεγονός, ότι το μέλλον του φυσικού καταστήματος βασίζεται στην εξατομικευμένη εμπειρία του καταναλωτή».

Η διοίκηση, στο πλαίσιο της συνέλευσης, αναφέρθηκε στις εμπορικές επιτυχίες της Πλαίσιο το 2020. Όπως τονίστηκε, παρά το γεγονός ότι τα καταστήματα (το κύριο κανάλι πωλήσεων που…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: