Η Αμάλ στο Βατικανό – Την υποδέχθηκε ο πάπας Φραγκίσκος – Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Η Αμάλ στο Βατικανό – Την υποδέχθηκε ο πάπας Φραγκίσκος

Μπορεί στην Ελλάδα η βόλτα της μικρής Αμάλ, της 3,5 μέτρων κούκλας που συμβολίζει τα προσφυγόπουλα από τη Συρία, να συνάντησε αρκετά εμπόδια, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που διαδήλωσαν ενάντια στο πέρασμά της, δεν συνέβη το ίδιο και στο Βατικανό.

Στην Ελλάδα ακούστηκαν αρκετές φωνές από… υπερορθόδοξους, όπως ότι η μαριονέτα από τη Συρία «θα αλλοιώσει τον πολιτισμό μας και την χριστιανική πίστη μας» ή ότι πρόκειται για «είναι ένα αλλόθρησκο ισλαμιστικό ομοίωμα» που παραβιάζει τους ιερούς κανόνες της Ελλάδας.

Αγγελος Συρίγος – «Χρειαζόμαστε επειγόντως τεχνολογική εκπαίδευση ανώτατου επιπέδου»

Ωστόσο, μετά την Ελλάδα το ταξίδι της Αμάλ συνεχίστηκε στην Ιταλία και το Βατικανό, όπου ευτυχώς δεν έτυχε της ίδιας αντιμετώπισης. Εκεί δεν βρέθηκαν ιερείς ή μέλη θρησκευτικών οργανώσεων για να πετάξουν πέτρες και αντικείμενα εναντίον της, αλλά ο ίδιος ο πάπας Φραγκίσκος που την υποδέχθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση στην έδρα της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

Η Αμάλ στο Βατικανό – Την υποδέχθηκε ο πάπας Φραγκίσκος - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Ετοιμοπόλεμος στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε Η Αμάλ στο Βατικανό – Την υποδέχθηκε ο πάπας Φραγκίσκος - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Onlineστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Η Αμάλ στο Βατικανό – Την υποδέχθηκε ο πάπας Φραγκίσκος - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: