Η CYBEX Greece αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια των Mother & Baby Awards 2020

Η CYBEX Greece αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια των Mother & Baby Awards 2020

Φέτος για πρώτη χρονιά διοργανώθηκαν τα Mother & Baby Awards 2020, τα βραβεία που επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του mother & baby industry. Εκπρόσωποι του κλάδου και οι εταιρείες που βραβεύτηκαν έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και ευχήθηκαν τα επόμενα χρόνια τα βραβεία αυτά να καθιερωθούν και να γίνουν θεσμός και στην Ελλάδα.
Mεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η CYBEX Greece, ηγέτιδα εταιρεία στην παιδική ασφάλεια. Η CYBEX ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2005 στην Γερμανία και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο των βρεφικών ειδών. Στο portfolio της συμπεριλαμβάνονται: παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, καρότσια και παιδικά έπιπλα που ξεχωρίζουν για την μέγιστη ασφάλεια που προσφέρουν, τον απαράμμιλο σχεδιασμό και την εργονομία. Στον πυρήνα δημιουργίας των προϊόντων της βρίσκεται η «Αρχή Καινοτομίας D.S.F.» : ο συνδυασμός μοναδικού σχεδιασμού, μέγιστης ασφάλειας και ποιότητας αλλά και «έξυπνης» λειτουργικότητας.

Η τριμερής αυτή στρατηγική οδήγησε όχι μόνο στην ανάπτυξη βραβευμένων προϊόντων, αλλά ανέδειξε την CYBEX σε πρωτοποριακό lifestyle & fashion brand. Τα καθίσματα αυτοκινήτου της, τεστάρονται κάθε χρόνο και αναδεικνύονται «Βest in Class», συγκεντρώνοντας πολύ υψηλές βαθμολογίες σε τεστ Ανεξάρτητων Οργανισμών όπως ο Γερμανικός ADAC, ενώ είναι η μοναδική εταιρεία του κλάδου που στο campus των κεντρικών της γραφείων διαθέτει προσομοιωτή ατυχημάτων όπου πραγματοποιούνται όλες οι δοκιμές νέων καθισμάτων και η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.
Με παρουσία σε πάνω από 120 χώρες σε όλο τον κόσμο, η CYBEX, ήδη με την έλευση του 2020 αποφάσισε να εισέλθει και στην Ελληνική αγορά με ένα διαφορετικό μοντέλο και μια διαφορετική στρατηγική ανάπτυξης, διακρίνοντας μια σημαντική ευκαιρία και δυναμική για επενδύσεις.

Πολλαπλές Διακρίσεις

Η ανάδειξή της CYBEX σε «Baby Company οf the Υear» και τα άλλα έξι βραβεία που συγκέντρωσε αποδεικνύουν την επιτυχή είσοδο και ανάπτυξή και στην Ελλάδα. Μεταξύ των προϊόντων που ξεχώρισαν στα Mother & Baby Awards 2020, με βραβείο Bronze στην κατηγορία Best Travel System, ήταν το CYBEX PRIAM της σειράς Platinum ένα καρότσι που συνδυάζει το σύγχρονο design με την κορυφαία ποιότητα, μετατρέποντας τις μετακινήσεις των  σύγχρονων γονέων με το παιδί σε ξεχωριστή εμπειρία. Στην ίδια κατηγορία βραβεύτηκε ένα ακόμα προϊόν της εταιρείας. Το πρωτοποριακό CYBEX e PRIAM, το πρώτο ηλεκτρικό καρότσι με τεχνολογία υποβοήθησης σε ανηφορικά ή κατηγορικά εδάφη. 
Το CYBEX Cloud Z i-Size της σειράς Platinum, το βρεφικό κάθισμα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: