Η Eurobank στηρίζει την επιχειρηματική καινοτομία -Προκήρυξη 9ου κύκλου Προγράμματος egg – enter•grοw•go

Η Eurobank στηρίζει την επιχειρηματική καινοτομία -Προκήρυξη 9ου κύκλου Προγράμματος egg - enter•grοw•go

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ξεκινά ο 9ος κύκλος της πλατφόρμας egg Start-Up του Προγράμματος egg – enter•grοw•go, που σχεδίασε και υλοποιεί η Eurobank σε συνεργασία με το Corallia του Ε.Κ. Αθηνά, από το 2013, για την υποστήριξη της νέας, καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Το egg ενδυναμώνει περαιτέρω το ρόλο του ως ο πιο ολοκληρωμένος επιχειρηματικός επιταχυντής (start-up accelerator) στην Ελλάδα. Ενισχύει το πλέγμα στήριξης προς την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, με προοπτική επενδυτικής ανάπτυξης και εμπορικής δραστηριοποίησης, αξιοποιώντας τη σύγχρονη δομή του με τις διακριτές αλλά συμπληρωματικές πλατφόρμες egg Start-Up και egg Scale-Up ενώ, ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας Covid-19 και αξιοποιεί σύγχρονα, ψηφιακά εργαλεία για την απρόσκοπτη λειτουργία του και την επιχειρηματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων.    Ο Γενικός Διευθυντής Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου Eurobank & Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Προγράμματος, κ. Μιχάλης Βλασταράκης, δήλωσε σχετικά: «Στα οκτώ χρόνια από την ίδρυσή του, το egg αναβαθμίζεται διαρκώς και στηρίζει πολλές νέες επιχειρήσεις να ενδυναμώσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο και να αναπτυχθούν εμπορικά. Με τις διακριτές πλατφόρμες egg Start-Up και egg Scale-Up, παρέχουμε πολυεπίπεδη υποστήριξη σε νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες ιδέες σε όλα τα στάδια της επιχειρηματικής τους ανάπτυξης, ενισχύοντας τη δυναμική διασύνδεσής τους με τις αγορές και διεθνείς φορείς για την προσέλκυση των απαραίτητων κεφαλαίων. Η Eurobank συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος της καινοτομίας στη χώρα, συνεργάζεται με την Πολιτεία, για τη βελτίωση του θεσμικού του πλαισίου και την ανάδειξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, στηρίζοντας την εξωστρέφεια και την διεθνοποίησή της.». Στο νέο, δωδεκάμηνης διάρκειας, 9ο κύκλο, στον οποίο μπορεί να συμμετάσχουν ομάδες ατόμων ή μεμονωμένα άτομα -είτε έχουν ήδη συστήσει εταιρεία, είτε όχι- που έχουν ορισμένη επιχειρηματική ιδέα:

Εντατικοποιείται και συστηματοποιείται περαιτέρω η καθοδήγηση των επιχειρηματικών ομάδων που θα ενταχθούν, με στόχο την επιτάχυνση της υλοποίησης των επιχειρηματικών τους σχεδίων, αξιοποιώντας στο μέγιστο το σύνολο των δυνατοτήτων και παροχών που προσφέρει η πλατφόρμα Start-Up. Οι επιχειρηματικές ομάδες που θα προκριθούν θα βοηθηθούν, αρχικά, στη σύσταση εταιρείας, εφόσον δεν το έχουν ήδη πράξει και, στη συνέχεια, με κριτήριο το στάδιο ωριμότητας του επιχειρηματικού τους σχεδίου, θα ομαδοποιηθούν και θα ενταχθούν σε διαφορετικές ροές επιχειρηματικής επιτάχυνσης, εντός…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: