Η Fluor επιλέχθηκε για την υλοποίηση του έργου των Σκουριών στην Ελλάδα

Η Fluor επιλέχθηκε για την υλοποίηση του έργου των Σκουριών στην Ελλάδα

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

Η Fluor Corporation ανακοίνωσε σήμερα ότι επιλέχθηκε από την εταιρία Ελληνικός Χρυσός για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης μηχανολογικών εργασιών, προμηθειών και κατασκευαστικών εργασιών (EPCM) σχετικά με το έργο εξόρυξης χρυσού-χαλκού στις Σκουριές, που βρίσκεται στη χερσόνησο της Χαλκιδικής στην Ελλάδα.

Η Fluor κατοχύρωσε το μερίδιό της στο έργο επενδυτικής αξίας 845 εκατομμυρίων δολαρίων το τέταρτο τρίμηνο του 2022.

«Η εκτέλεση αυτού του έργου θα βασιστεί στην τεχνική εξειδίκευση της Fluor σε έργα μεγάλης κλίμακας χρυσού και χαλκού», δήλωσε ο Tony Morgan, πρόεδρος της επιχείρησης Fluor Mining & Metals. «Στην Fluor, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε σε αυτό το σημαντικό έργο, το οποίο θα συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και θα παρέχει τις απαραίτητες πρώτες ύλες για να υποστηρίξει τη μετάβαση σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Το αντικείμενο εργασιών της Fluor περιλαμβάνει έργα υποδομής, εγκαταστάσεις εκτός σχεδίου, περιοχές διαδικασιών και διήθηση απορριμμάτων. Το έργο αναμένεται να παράγει, κατά μέσο όρο, 140.000 ουγγιές χρυσού και 67 εκατομμύρια λίβρες χαλκού ετησίως μέσα στα πρώτα 20 χρόνια λειτουργίας του ορυχείου.

Το γραφείο της Fluor στο Βανκούβερ θα αναλάβει την επίβλεψη του έργου με την υποστήριξη των γραφείων της στο Νέο Δελχί και στο Κάλγκαρι. Η διαχείριση των χερσαίων κατασκευών και η λεπτομερής μηχανική θα διευθύνονται από το γραφείο της Fluor στην Ελλάδα και θα εκτελούνται από μια κοινοπραξία παρόχων υπηρεσιών μηχανικής με έδρα την Ελλάδα για λογαριασμό του ιδιοκτήτη.

Στην κορύφωση της κατασκευής, το έργο αναμένεται να απασχολήσει έως και 800 ντόπιους εργάτες και να δημιουργήσει 1.400 μακροπρόθεσμες θέσεις εργασίας μέσα στα πρώτα 20 χρόνια λειτουργίας του ορυχείου. Οι εργασίες κατασκευής θα ξεκινήσουν το 2023 και το έργο εκτιμάται πως θα διαρκέσει 2,5 έως 3 χρόνια, ενώ η πρώτη παραγωγή αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2025″ καταλήγει η Fluor .

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: