Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή έδωσε δυνατό spoiler δημοσιεύοντας μία απίθανη φώτο και δεν το περιμέναμε!

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή έδωσε δυνατό spoiler δημοσιεύοντας μία απίθανη φώτο και δεν το περιμέναμε!

H Δώρα Χρυσικού, η οποία υποδύεται την Αρετή, τη γυναίκα του Στάθη στη Γη της Ελιάς δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη σειρά και έδωσε δυνατό spoiler που δεν το περιμέναμε!
Η τηλεοπτική Αρετή δημοσίευσε μία φωτογραφία και με το σχόλιό της αποκάλυψε ότι αυτό θα είναι το επόμενο ζευγάρι και θα απασχολήσει τη Μάνη!

Πάντως στο νέο επεισόδιο, θα δούμε: Η Βασιλική επικοινωνεί με τον Στέφανο, αλλά πάλι αρνείται να δώσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται και με ποιον. Παράλληλα, εκείνη κι ο Φίλιππος αγοράζουν μωρουδιακά κι ανυπομονούν να ξεκινήσει η κοινή τους ζωή στην πρωτεύουσα. Η Ιουλία κι ο Κουράκος ανακοινώνουν στα αδέλφια της ότι αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα μήνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Ισίδωρος και ο Ιάκωβος χαίρονται αφάνταστα με τα νέα. Τη χαρά της μοιράζεται κι η Μυρτάλη με τον Στέφανο. Εκείνος, προκειμένου να βεβαιωθεί πως ο πατέρας του θα πάψει να σκέφτεται την Ιουλία, του αναφέρει το συμβάν. Ο Στάθης, όμως, δεν μπορεί να δεχτεί πως έχασε την Ιουλία για πάντα. Η Χάιδω εκτελεί χρέη νταντάς για να βοηθήσει τον Λυκούργο.Εκείνος, βλέπει για πρώτη φορά την τρυφερή πλευρά της, και δεν μένει ασυγκίνητος. Η Μυρτάλη παίρνει έγκριση για το δάνειο κι ανακοινώνει στην Ισμήνη πως μπορεί να προχωρήσει στην αγορά των μηχανημάτων. Οι συσκευασίες με το νέο λογότυπο της εταιρείας φτάνουν στο ελαιοτριβείο. Την ίδια ώρα, όμως, η Μυρτάλη και ο Λυκούργος ετοιμάζουν νέο εξώδικο που θα ανατρέψει πάλι τις ισορροπίες.

Διαβάστε επίσης:Μανώλης Κλωνάρης: Ο Ανέστης από τη Γη της Ελιάς, η ηλικία, οι 3 αδερφές και ο έρωτας με την ΕυείδηΗ Γη της Ελιάς: Ντροπιασμένη η Αθηνά- Το μυστικό της βγαίνει στο φωςΗ Γη της Ελιάς: Mανώλης Κλωνάρης: «Εύχομαι ο Ανέστης να βρεθεί απέναντι στο νόμο»

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: