Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία διώχνει τον Κουράκο – Η άνανδρη επίθεση και η σύλληψη που θα φέρει πανικό

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία διώχνει τον Κουράκο – Η άνανδρη επίθεση και η σύλληψη που θα φέρει πανικό

Η Γη της Ελιάς: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Mega.
Η απόπειρα του Ισίδωρου να μεσολαβήσει για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις του εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα με την Αθηνά -στη δίκη της οποίας ήταν κατήγορος, ζητώντας την καταδίκη της μπορεί να έχει μικροπολιτικά κίνητρα, καθώς στόχος του είναι να εκλεγεί δήμαρχος και θέλει να φέρει όλους τους «προύχοντες» στο ίδιο τραπέζι, θα έχει, ωστόσο, καταλυτικές συνέπειες στη ζωή και των δύο και αλυσιδωτές αντιδράσεις στην κοινωνία της Αρεόπολης!
Καθώς η μάχη για το αξίωμα του δημάρχου κορυφώνεται, ο Ισίδωρος, που εκπροσωπεί το μεγάλο «τζάκι» της Αρεόπολης, είναι αποφασισμένος να συστρατεύσει στο πλευρό του όλες τις εξουσίες της πόλης. Στο μεγάλο τραπέζι που διοργανώνει για να τους αναλύσει το όραμά του για την πόλη και τα σχέδιά του, εάν εκλεγεί δήμαρχος, κεντρική θέση έχει ο νέος εισαγγελέας της περιοχής Μιχάλης Οικονομέας, αλλά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει κανένα εξέχον μέλος της οικογένειας Βρεττάκου, όπως η Αθηνά, χήρα του Ιπποκράτη Βρεττάκου.

Έπειτα από πολλές προσπάθειες, η Αθηνά πείθεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον εισαγγελέα που επιδίωκε την καταδίκη και καταστροφή της, παρότι νιώθει μεγάλη αποστροφή γι’ αυτόν. Η έλξη που αναπτύσσεται μεταξύ τους, μετά το ντροπαλό φλερτ του εισαγγελέα, είναι ακαριαία. Η Αθηνά αντιλαμβάνεται τη διακριτική πολιορκία του και νιώθει όχι μόνο κολακευμένη αλλά και γοητευμένη από τον επίμονο νεαρό δικαστικό λειτουργό. Ωστόσο, η απόπειρά του να τη φιλήσει οδηγεί στη βίαιη αντίδρασή της και τον χαστουκίζει. Χωρίζουν αναστατωμένοι κι οι δυο. Ο Μιχάλης προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει μαζί της για να της ζητήσει συγγνώμη. Τελικά, δέχεται την πρόσκλησή του να βγουν μαζί και να επανορθώσει για το ατόπημά του. Η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της και την ενθαρρύνει να κάνει μια νέα αρχή στη σχέση της μαζί του.ΑπόρριψηΟ αστυνόμος Κουράκος, έχοντας δρομολογήσει το διαζύγιό του με την Ιουλία, αποφασίζει να εκδηλώσει ξεκάθαρα τα συναισθήματά του στην Ευτυχία, καθώς πιστεύει πως τον θέλει κι εκείνη, ζητώντας της να γίνουν ζευγάρι. Η πρότασή του ανταποκρίνεται στα «θέλω» της Ευτυχίας, όμως ο φόβος πως μπορεί να αποκαλυφθεί ότι αυτή δολοφόνησε τον Ανέστη -ακόμη κι αν βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα παλεύοντας για τη ζωή της- την πανικοβάλλει. Παρότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει μακριά της. Ωστόσο, ο Γιώργης δεν το βάζει εύκολα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: