Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία δίχασαν το twitter! «Έρωτας με το στανιό»

Η Γη της Ελιάς:  Κουράκος και Ευτυχία δίχασαν το twitter! «Έρωτας με το στανιό»

Η Γη της Ελιάς: Ούτε με την Ευτυχία θέλει το twitter τον Κουράκο και είναι σαν να βλέπουμε σε επανάληψη τα σχόλια όταν ξεκίνησε η σχέση του με την Ιουλία.
Ο υποτιθέμενος έρωτας που γεννιέται ανάμεσα στον αστυνόμο και την Ευτυχία έχει φέρει στα όριά του, τους χρήστες του twitter που δεν θέλει πια να βλέπει ούτε πλάνο τους. Τα spoilers βέβαια θέλουν μαζί αυτό το νέο ζεύγος.

Ο Κουράκος την εμπιστεύεται. Κι όσο εκείνη προσπαθεί να τον αποφύγει, άλλο τόσο η μοίρα τον φέρνει μπροστά της ξανά και ξανά. Μέχρι που οι ματιές και η συμπάθεια που έχει ο ένας για τον άλλον αποκαλύπτουν έναν κρυφό πόθο ανάμεσά τους, που θα καταλήξει σ’ έναν έρωτα.Η είδηση της σχέσης τους θα φέρει την Ευτυχία αντιμέτωπη με την κοινωνία της Μάνης, αλλά κυρίως με τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι θα την αποτρέψουν από την τρέλα αυτή. «Με τον άντρα της Ιουλίας Βρεττάκου βρήκες να κάνεις σχέση; Λυπάμαι, αλλά δεν θα με έχεις δίπλα σε όλο αυτό! Τι θα γίνει αν μαθευτεί ποτέ η αλήθεια για τον Ανέστη, μωρέ Ευτυχία; Εχεις τρελαθεί τελείως!». της ξεκαθαρίζει η Αννα και της γυρίζει την πλάτη. Όμως ενοχλημένη από αυτή τη σχέση θα είναι και η Ιουλία που θα χάσει πάσα ιδέα για τον εν διαστάσει άντρα της αλλά και για την Ευτυχία, που την έβαζε μάλιστα και στο σπίτι της.Δες τα tweets

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: