Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μια στιγμή απελπισίας, τηλεφωνεί στην Ιουλία και ζητά να την δει

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μια στιγμή απελπισίας, τηλεφωνεί στην Ιουλία και ζητά να την δει

Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα, 25 Νοεμβρίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς! 
Η Ιουλία απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αθηνάς και να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της επιχείρησης στη Μυρτάλη.Η προσπάθειά της, όμως, είναι μάταιη, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους. Η αντίδραση του Ισίδωρου και του Μάνου βάζει τον Ιάκωβο σε υποψίες και τον οδηγεί να ψάξει εκ νέου το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη.

Η κατάσταση της υγείας της Μυρτάλης βελτιώνεται κι επιτέλους γυρίζει στο σπίτι της.Οι συγκρούσεις ανάμεσα στον Στάθη και την Αρετή συνεχίζονται, με την Αρετή να ξεπερνά κάθε όριο προκειμένου να τον τιμωρήσει για την απιστία του. Ο Στάθης νιώθει τρομερή πίεση και, σε μια στιγμή απελπισίας, τηλεφωνεί στην Ιουλία και ζητά να την δει.Ο Κωνσταντίνος συλλέγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους απαγωγείς και τις μοιράζεται με τον αστυνόμο Κουράκο, μέσω του Δημήτρη. Ο Ισίδωρος, νιώθοντας ηθικά υποχρεωμένος απέναντι στην Αντιγόνη, αποφασίζει να κάνει τεστ DNA για να της επιβεβαιώσει τις υποψίες.

Διαβάστε επίσης:Η Γη της Ελιάς: Η αγωνία για την οικογένεια του Λυκούργου δείχνει να μην έχει τέλοςΗ Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έδωσε spoiler: «Θα δώσω τη λύση για τη διαθήκη.Θα βρω ποιος το έχει κάνει»Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης επιστρέφει για τη Μυρτάλη

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: