Η Γη της ελιάς: Ο Στέφανος κάνει νέα αρχή στη ζωή του – Η γυναίκα που τον διεκδικεί

Η Γη της ελιάς: Ο Στέφανος κάνει νέα αρχή στη ζωή του - Η γυναίκα που τον διεκδικεί

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΜΕGΑ «Η γη της ελιάς», πρόκειται να εμφανιστεί μία νέα γυναίκα στη ζω του Στέφανου, η Ελένη, η οποία Θα τον διεκδικήσει.
Παράλληλα, ο Δημήτρης ανακαλύπτει την πραγματική σχέση της Αθηνάς με τη Μαρία, με την τελευταία να αναλαμβάνει δράση και να έρχεται αντιμέτωπη μαζί του.

Ο Στέφανος και η Μυρτάλη έχουν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον ότι δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσα τους για να διαλύσει την όμορφη σχέση που έχουν δημιουργήσει. Μία υπόσχεση που δεν υφίσταται πια, αφού οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης, ανταλλάσσοντας σκληρά λόγια μεταξύ τους.Έκτοτε ο Στέφανος και η Μυρτάλη έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε άλλα πρόσωπα και καταστάσεις. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια της σειράς, ο νεαρός άντρας ναι μεν βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς εξακολουθεί να αγαπάει τη Μυρτάλη και δεν μπορεί να ξεχάσει όσα έχουν ζήσει, αλλά δίνει την ευκαιρία σε μία νέα και όμορφη κοπέλα να μπει στη ζωή του. Αυτή είναι η Ελένη, την οποία υποδύεται η Ιζαμπέλα Φούλοπ, που θέλει τον Στέφανο πολλά χρόνια, αλλά τώρα που χώρισε βρήκε την ευκαιρία να τον προσεγγίσει, να εκδηλώσει το ερωτικό ενδιαφέρον της και να τον διεκδικήσει.Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, λοιπόν οι δυο τους αρχίζουν να βγαίνουν και να γνωρίζονται καλύτερα με σκοπό να συνάψουν κάποιου είδους σχέση. Γεγονός που χαροποιεί την Αρετή, η οποία, όταν μαθαίνει περισσότερα στοιχεία για αυτή την κοπέλα, ενθουσιάζεται. Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για τον Στάθη και τη Βασιλική, οι οποίοι γνωρίζουν καλά τα συναισθήματα που τρέφει ο Στέφανος για τη Μυρτάλη όσο κι αν προσπαθεί να τους πείσει ότι την έχει ξεπεράσει με το να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του με άλλη γυναίκα.Ταυτόχρονα, η Μυρτάλη, μετά το αίσιο τέλος της απαγωγής της από τον Αλέξη, αφοσιώνεται πλήρως στο δικαστήριο, πού πλησιάζει, όπου πρόκειται να ανακοινωθεί η καθοριστική απόφαση για τη ζωή της. Αργότερα, μία τυχαία συνάντηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη στο καφενείο, πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στο χωρισμένο ζευγάρι. Στη συνέχεια, όμως, όταν η τελευταία τον βλέπει αγκαλιά με την Ελένη, ζηλεύει έντονα. Κάτι που το εκμυστηρεύεται στη φίλη της, Μαρίνα, η οποία την παροτρύνει να τον προσεγγίσει ξανά και να του ζητήσει να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους…Ο Δημήτρης, πριν συγκρουστεί με την Αθηνά, είχε βρει σε ένα παλιό κινητό της φωτογραφίες μίας μεγάλης σε ηλικίας γυναίκας και…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: