Η JPMorgan εξετάζει πιθανή επένδυση στη Viva Wallet

Η JPMorgan εξετάζει πιθανή επένδυση στη Viva Wallet

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

Ένα mega-deal με συμμετέχουσα την JPMorgan και άμεση πρωταγωνίστρια την Viva Wallet, βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

O αμερικανικός κολοσσός εξετάζει μια πιθανή επένδυση στην ελληνική εταιρεία ψηφιακής τραπεζικής και πληρωμών, με τις πληροφορίες του Bloomberg να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι θετικά διακείμενες σε μια ενδεχόμενη συμφωνία. Κεντρική επιδίωξη της JPMorgan, μέσω και της εν λόγω επένδυσης, είναι να ενισχύσει μπουκέτο της με περισσότερους “financial disruptors”, δηλαδή εταιρείες που χρησιμοποιούν νέες τεχνολογίες στο χώρο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Η ελληνική εταιρεία του Χάρη Καρώνη, φέρεται να συνεργάζεται ήδη με σύμβουλο για να διερευνήσει στρατηγικές επιλογές, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Bloomberg.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  παρούσα μετοχική σύνθεση της Viva Wallet έχει ως εξής: Οι ιδρυτές Χάρης Κορώνης και Μάκης Αντύπας διαθέτουν ποσοστό 52,5% , 24% το fund Hedosophia, η οικογένεια της Μαριάννας Λάτση ελέγχει το13% και το 10% διαθέτει η Deca Investments.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: