Η κορυφαία ηλεκτρική Mustang με 487 ίππους

Η κορυφαία ηλεκτρική Mustang με 487 ίππους

0-100 σε 3,7΄΄ και αυτονομία 500 χιλιομέτρων
Η Mustang Mach-E GT, με περισσότερη ισχύ από οποιοδήποτε μοντέλο παραγωγής που έχει διαθέσει ποτέ η Ford στην Ευρώπη, μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτ. γεγονός που την κάνει το πιο γρήγορο σε επιτάχυνση ευρωπαϊκό 5θέσιο μοντέλο στην ιστορία της μάρκας.
Με εξελιγμένη τετρακίνηση & ειδικό εξοπλισμό
Η τετρακίνηση με δύο μοτέρ, το αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, η προηγμένη, προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide και το υψηλών επιδόσεων σύστημα πέδησης της Brembo, συνδυάζονται ιδανικά εξασφαλίζοντας απόκριση και ευελιξία σπορ αυτοκινήτου. Η Mustang Mach E GT περιλαμβάνει επίσης μία μοναδική ρύθμιση στο κινητήριο σύνολο που μεταφέρει περισσότερη ισχύ στους πίσω τροχούς από τις άλλες τετρακίνητες εκδόσεις της Mustang Mach-E, με την υποστήριξη ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών που μπορούν να μεταφέρουν την τεράστια ροπή στη επιφάνεια του δρόμου.
Επιπλέον, το νέο προφίλ οδήγησης Untamed Plus είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τους οδηγούς να εξισορροπούν την ισχύ των κινητήριων μονάδων για την επίτευξη σταθερών χρόνων κατά την οδήγηση στην πίστα, καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσαρμόζει ταυτόχρονα τα συστήματα ελκτικής πρόσφυσης και έλεγχου της ευστάθειας του αμαξώματος εκεί όπου οι συνθήκες και οι κανονισμοί το επιτρέπουν.

Η έκδοση περιλαμβάνει επίσης σπορ καθίσματα της Ford Performance, στάνταρ ζάντες αλουμινίου 20”, αποκλειστικά χρώματα Grabber Blue και Cyber Orange, καθώς και μοναδικά στοιχεία αμαξώματος διαφοροποιώντας περαιτέρω την σχεδίαση του ηλεκτρικού SUV και διατηρώντας τα μοναδικά στοιχεία ταυτότητας της αρχικής Mustang, του δημοφιλέστερου σπορ αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.

Μεγάλη μπαταρία
Εξοπλισμένη με την extended range μπαταρία 88 kWh (ωφέλιμη), η Mustang Mach-E GT επιτρέπει αυτονομία 500 χλμ (WLTP) μέχρι την επόμενη φόρτιση, παρά τις εντυπωσιακές επιδόσεις. Η φόρτιση σε παροχή με ισχύ 150 kW μπορεί να προσθέσει κατά μέσο όρο αυτονομία 99 χλμ μέσα σε 10 λεπτά περίπου, ενώ η μπαταρία μπορεί να ανακτήσει το 80% της φόρτισής της από 10%, σε 45 λεπτά.
Ανάρτηση, φρένα & ελαστικά

Το αναβαθμισμένο μοντέλο διαθέτει (στάνταρ) προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide ειδικά ρυθμισμένη για τους ευρωπαϊκούς δρόμους και τις προτεραιότητες των οδηγών της γηραιάς ηπείρου. Το σύστημα ελέγχει ηλεκτρονικά το μαγνητο-ροϊκό υγρό μέσα στα αμορτισέρ για να αντιδρούν σε πραγματικό χρόνο στις μεταβαλλόμενες οδικές συνθήκες και να μπορούν να προσαρμόζουν ομαλά το χαρακτήρα του οχήματος σύμφωνα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης.
Οι προδιαγραφές φρένων και ελαστικών είναι επίσης…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: news.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: