Η Κόσιεβα για το bullying που δεχόταν: «Διευθυντής προγράμματος μού είχε πει: “Είσαι μία χοντρή”»

Η Κόσιεβα για το bullying που δεχόταν: «Διευθυντής προγράμματος μού είχε πει: "Είσαι μία χοντρή"»

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα σε πρόσφατη εκπομπή της Μίλησέ μου αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί στο παρελθόν λόγω των παραπανίσιων κιλών που είχε. 
Η γνωστή παρουσιάστρια της κοινωνικής εκπομπής του Open, απευθυνόμενη στην Δανάη η οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το “Μίλησέ μου” που είχε ως θέμα το bullying στον εργασιακό χώρο εκείνη την ημέρα, αναφέρθηκε στη δική της πικρή εμπειρία καθώς στο παρελθόν είχε παραπανίσια κιλά.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα λοιπόν είπε μεταξύ άλλων: «Μου θυμίζει, αυτά που λες, πάρα πολύ τη μητέρα μου, Θεός να τη συγχωρέσει. Έκανα δύο χρόνια πριν πεθάνει να τη δω και δεν πήγαινα στον Βόλο μόνο και μόνο γιατί είχα κιλά και δεν το δεχόταν και όποτε βρισκόμασταν έλεγε διάφορα. Τα κιλά τα πήρα για ψυχολογικούς λόγους και παθολογικούς λόγους. Αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν.Τα κιλά βλακείας και κακίας κάνουν κακό στον κόσμο. Τα κιλά που έχει ένας άνθρωπος είναι δικό του θέμα. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον για να πω την προσωπική μου ιστορία, είχα ακούσει από έναν πολύ σημαντικό διευθυντή προγράμματος ο οποίος μου είχε πει «Τζωρτζέλλα μου είσαι πολύ καλή, έχεις ικανότητες, όμως δεν θα γίνεις ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό που θες να γίνεις –παρουσιάστρια, λέμε τώρα- διότι είσαι μία χοντρή και δεν μπορεί μία χοντρή να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση.Πριν χρόνια. Λέω ‘δεν πειράζει, μία χοντρή κάποια στιγμή θα κάνει και αυτή καριέρα’. Από συναδέλφους και στα αφτιά μου έχω ακούσει: «φώκια, μπάζο, βούζα, χοντρέλα, αρκούδα». Και άλλα πολλά που δεν λέγονται στην τηλεόραση. Τα λέγανε, δεν τα λέγανε, δεν με ενδιαφέρει καθόλου”.Δείτε παραπάνω τι ακριβώς είπε η παρουσιάστρια για το όλο θέμα στο βίντεο:Διαβάστε επίσης:Δύσκολες ώρες για την Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή τηςΤζωρτζέλα Κόσιαβα: Αποκάλυψε γιατί τελευταία στιγμή ο Νίκος Μπάρκουλης δεν συμμετείχε στο Μίλησέ μουΤζωρτζέλα Κόσιαβα: Το… διδακτορικό στην Ελένη Μενεγάκη, ο κορονοϊός και το πρόβλημα υγείας!

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: