Η Παλίρροια αποκτά 3 νέα βραβεία

Η Παλίρροια αποκτά 3 νέα βραβεία

Αυτή τη φορά, η εταιρεία συμμετείχε στα Specialist Awards της Gourmet Exhibition όπου και απέσπασε συνολικά 3 βραβεία.
Τα Specialist Awards  είναι ένας διαγωνισμός ποιότητας των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, που διεξάγεται στην Ελλάδα. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων κι εξειδικευμένων γευσιγνωστών & επαγγελματιών που προέρχονται από πολλαπλά πεδία δράσης. Στόχος των βραβείων είναι η ανάδειξη των εκλεκτότερων ελληνικών προϊόντων και του ελληνικού brand name.

Τα προϊόντα Παλίρροια ξεχώρισαν ανάμεσα σε συνολικά 800 προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και αξιολογήθηκαν από 100 κριτές. Τα γεύματα Παλίρροια που διακρίθηκαν είναι τα ακόλουθα:
Το «Σπιτικό γεύμα ψυγείου Φακές» στην κατηγορία ΑΛΜΥΡΟ ΕΔΕΣΜΑ
Το «Σπιτικό γεύμα ψυγείου Γεμιστά» στην κατηγορία ΑΛΜΥΡΟ ΕΔΕΣΜΑ
Τα «Ντολμαδάκια Κινόα» στην κατηγορίαΠΡΟΪΟΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 
Κατακτώντας τα συγκεκριμένα βραβεία η Παλίρροια αποδεικνύει για ακόμη την υπεροχή των προϊόντων της στην ποιότητα και τη γεύση!

Λίγα λόγια για την εταιρεία Palirria:
Η εταιρεία «Palirria» παράγει από το 1957 υγιεινά και νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Έλληνα  εξαγωγέα  έτοιμων γευμάτων και αποτελεί το Νο1 παραγωγό Ντολμά στον κόσμο, με βραβεύσεις από 3 διεθνείς οργανισμούς, το International Quality Institute στις Βρυξέλλες (Βραβείο Ανώτερης Γεύσης), το Fine Food στην Αγγλία (Βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης) και το Monde Selection International Quality Institute, επίσης στις Βρυξέλλες  (Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας). Σήμερα, εξακολουθώντας να έχει ως επίκεντρο την ποιότητα και τη γεύση, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα έτοιμων γευμάτων, εμπνευσμένων από ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: