Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Μέσι για 2+1 χρόνια με ένα εντυπωσιακό video δύο λεπτών

Ο Λιονέλ Μέσι είναι και τυπικά παίκτης της Παρί. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκλεισε μία ποδοσφαιρική ζωή 18 ετών στην Μπαρτσελόνα και πλέον ανήκει στο δυναμικό του γαλλικού συλλόγου, όπως ανακοινώθηκε μέχρι το 2023 με ένα video το βράδυ της Τρίτης.

Οι Παριζιάνοι ήταν εκείνοι που από την αρχή μπήκαν στην κορυφή της κούρσας διεκδίκησης του “Πούλγκα” και τελικά κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους, με τη Μάντσεστερ Σίτι να μην μπαίνει ποτέ στο κυνήγι του.

Την Κυριακή και ύστερα από τη συγκινητική συνέντευξη Τύπου του 34χρονου διεθνή, η Παρί απέστειλε συμβόλαιο στον Μέσι και έπειτα από δύο μέρες διευθέτησης λεπτομερειών, ταξίδεψε στο Παρίσι το απόγευμα της Τρίτης. Κατόπιν, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από την Παρί. Η παρουσίασή του είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 της Τετάρτης στο “Παρκ ντε Πρενς”.

Στο Παρίσι, ο Μέσι θα βρει έναν γαλαξία αστέρων. Πρώτα απ’ όλα θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Νεϊμάρ, ενώ στη γαλλική πρωτεύουσα θα βρει τους Άνχελ ντι Μαρία, Λεάντρο Παρέδες και Μάουρο Ικάρντι, με τους οποίους έχει συνυπάρξει στην εθνική Αργεντινής, αλλά και τον πρώην “αιώνιο” αντίπαλό του Σέρχιο Ράμος.

Στους παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε παίκτες όπως οι Κιλιάν Εμπαπέ, Ασράφ Χακίμι, Μάρκο Βεράτι, Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Πρεσνέλ Κιμπεπέ, έχοντας ως μοναδικό στόχο πλέον την κυριαρχία στο Champions League.

Η ανακοίνωση της Παρί για τον Μέσι

“Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοινώνει με ενθουσιασμό την υπογραφή του Λέο Μέσι για δύο χρόνια με επιλογή ενός τρίτου έτους.

Ο 6 φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δικαιολογημένα θεωρείται θρύλος του παιχνιδιού και αληθινή έμπνευση όλων των ηλικιών, εντός κι εκτός ποδοσφαίρου.

Η υπογραφή του Λέο ενισχύει τις φιλοδοξίες της Παρί Σεν Ζερμέν και παρέχει στους πιστούς φίλους του συλλόγου όχι μόνο ένα εξαιρετικά ταλαντούχο ρόστερ, αλλά και στιγμές απίθανου ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια.

Ο Λέο Μέσι είπε: “Είμαι χαρούμενος που αρχίζει ένα νέο κεφάλιο στην καριέρα μου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Όλα όσα αφορούν το σύλλογο ταιριάζουν με τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες μου. Γνωρίζω πόσο ταλαντούχο ρόστερ και προπονητικό επιτελείο υπάρχει εδώ. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω να χττίσουμε κάτι ξεχωριστό για το σύλλογο και τους φιλάθλους. Ανυπομονώ να βγω στον αγωνιστικό χώρο του Παρκ ντε Πρενς.

Ο Νασέρ αλ Κελαϊφί, πρόεδρος και CEO της Παρί Σεν Ζερμέν, είπε: “Είμαι χαρούμενος που ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε να έρθει στην Παρί Σεν Ζερμέν και είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr