Η Public-MediaMarkt ενδυναμώνει τη διοικητική της ομάδα

Η Public-MediaMarkt ενδυναμώνει τη διοικητική της ομάδα

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Μιλήστε φθηνά & ποιοτικά σε Κινητά & Σταθερά Ελλάδας | voipphone.com.gr |

Τη διοικητική της ομάδα ενισχύει η  Public-MediaMarkt (PMM), καθώς υποδέχεται τον κ. Χρήστο Βάρσο, ως Chief Financial Officer, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει τον κ. Αντώνη Ματεμτζή, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Retail Officer. Το νέο στελεχικό σχήμα έρχεται να ενισχύσει την εταιρεία σε μια κομβική συγκυρία καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλο επενδυτικό πλάνο με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη.

Ο νέος Chief Financial Officer της PMM, κ. Χρήστος Βάρσος, κατείχε τη θέση του Associate Partner στην EY, ως Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών προς CFOs για Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Έχει επίσης διατελέσει Περιφερειακός Οικονομικός Διευθυντής για την Κεντρική Ευρώπη και την Ιταλία στον όμιλο της Coca-Cola HBC AG, Οικονομικός Διευθυντής για την ελβετική εταιρεία του ομίλου και Διευθυντής Οικονομικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης του ιδίου ομίλου. Στο παρελθόν είχε διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής σε ναυτιλιακή εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, όπου και ηγήθηκε της εισαγωγής της στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Κατέχει πτυχίο Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και είναι Fellow Chartered Certified Accountant από το Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο κ. Αντώνης Ματεμτζής, νέος Chief Retail Officer της PMM, ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας περισσότερα από 10 χρόνια, έχοντας αναλάβει σημαντικούς ρόλους ευθύνης. Από το νέο του ρόλο ο κ. Ματεμτζής θα είναι υπεύθυνος για την επιχειρηματική ανάπτυξη του δικτύου της PMM σε Ελλάδα και Κύπρο. Με εμπειρία στον χώρο του λιανεμπορίου από το 2006, ο κ. Ματεμτζής ξεκίνησε την πορεία του στην Public το 2011 ως Διευθυντής καταστήματος στην Κύπρο και στη συνέχεια, με την έντονη ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων, μετακινήθηκε στην Ελλάδα για να αναλάβει νέο, διευρυμένο ρόλο ως Area Manager και το 2019 προάχθηκε σε Retail Operations Director. Κατά το παρελθόν, o κ. Ματεμτζής έχει εργαστεί στον κλάδο των διεθνών μεταφορών και χονδρικής. Το αντικείμενο των σπουδών του είναι International Business and European Affairs.

Ο κ. Ρόμπυ Μπουρλάς, CEO της PMM δήλωσε σχετικά: «Ενισχύουμε τη δυνατή ομάδα μας με δύο πολύ έμπειρα  στελέχη. Ο Χρήστος Βάρσος, ένα στέλεχος με διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία που, από τη θέση του Chief Financial Officer, θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε το επενδυτικό μας πλάνο, το οποίο εστιάζει σε υποδομές και e-commerce. Παράλληλα, διαχρονικά επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στην εξέλιξή τους. Απόδειξη είναι η αναβάθμιση του Αντώνη Ματεμτζή, ενός δικού μας ανθρώπου με μεγάλη εμπειρία στο λιανεμπόριο, ο οποίος από το νέο του ρόλο…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: