Η σέξι εμφάνιση της Μαστροκώστα και η βόλτα στην Πάρο με την Κελεκίδου

Η σέξι εμφάνιση της Μαστροκώστα και η βόλτα στην Πάρο με την Κελεκίδου

Είδαμε τη Γωγώ Μαστροκώστα στην Πάρο και τρίβαμε τα μάτια μας με τη σέξι εμφάνισή της.
Όχι βέβαια ότι η Κέλλυ Κελεκίδου που ήταν μαζί της πήγαινε πίσω αλλά η Γωγώ Μαστροκώστα κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.
Οι δύο κυρίες της ελληνικής showbiz διαθέτουν καλλίγραμμα κορμιά και φροντίζουν να τα αναδεικνύουν με τα ρούχα που επιλέγουν να φορέσουν σε κάθε τους έξοδο.

«Για εμένα η γυμναστική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Φυσικά πρέπει να προσέχει κανείς και τη δίαιτα του, αλλά χρειάζεται και άσκηση. Η αλήθεια είναι ότι έχω αδυναμία στο καλό φαγητό. Δεν μπορώ να κρατηθώ αν δω κάτι που μου αρέσει, θα το φάω. Όμως με λίγη άσκηση είναι πολύ εύκολο να παραμείνεις στα κιλά σου, είτε ν΄ αδυνατίσεις», έχει πει η ίδια η Γωγώ Μαστροκώστα στο παρελθόν.Αφού λοιπόν οι μετακινήσεις άνοιξαν μετά την καραντίνα λόγω της πανδημίας, έφτιαξαν βαλίτσες και «πετάχτηκαν» μέχρι την Πάρο.Όπως ήταν φυσικό δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητες ούτε από τους περαστικούς αλλά ούτε και από τους παπαράτσι.Και να ήθελαν δηλαδή, θα ήταν αδύνατο με τόσο σέξι εμφανίσεις!Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: