Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν καρτερεί καθόλου την εβδομάδα. Προτιμά τα Σαββατοκύριακα, που μπορεί να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά της, παρά τις καθημερινές που η ζωή της μοιράζεται μεταξύ της εκπομπής της και της οικογένειάς της.
Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της, στο οποίο τις βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένες στην παραλία.
Μια φωτογραφία που όπως μπορείτε και εσείς να διακρίνετε, αποτυπώνει χιλιάδες συναισθήματα. Το καταφύγιο της μαμάς, την ηρεμία και την γαλήνη που μπορεί να βρει ένα παιδί στην μητρική αγκαλιά.
 

Η σφιχτή αγκαλιά είναι εκείνη που κάνει, όχι μόνο ένα παιδί να νιώσει όμορφα, αλλά και τον ίδιο το γονιό.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πολλές φόρες μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δείχνοντας τις όμορφες στιγμές που περνάει με τα παιδιά της. Πάντα φροντίζοντας να κρύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους για να μην εκτεθούν στην δημοσιότητα.
Πάντως, αν θέλετε να γνωρίζετε, τόσο η Νάγια όσο και η Μαίρη, μοιάζουν σαν δίδυμες και είναι ολόιδιες η μαμά τους, σε αντίθεση με τον Γιαννάκη, που έχει χαρακτηριστικά και από τον μπαμπά του.

Δείτε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα από τα Σαββατοκύριακά τους, παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: