Η Τουρκία έδωσε στολές στις ΕΔ της Β.Μακεδονίας

Η Τουρκία έδωσε στολές στις ΕΔ της Β.Μακεδονίας

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Η Τουρκία έδωσε στολές στις ΕΔ της Β.Μακεδονίας

Στολές κι ένα μεταφορέα αρμάτων μάχης παρέδωσαν οι Τούρκοι στη Βόρεια Μακεδονία. Στην ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Άμυνας δημοσιεύεται η είδηση συνοδευόμενη από σχετικές φωτογραφίες. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας το υλικό παρέδωσε στην υπουργό Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας Ρ.Σεκερίνσκα ο Τούρκος πρέσβης στα Σκοπιά Χασάν Μεχμέτ Σεκιζκόκ .
Η Τουρκία δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια ελέγχου των Σκοπίων ακόμη και μετά από την αναβάθμιση της ελληνικής στρατιωτικής παρουσίας στη Βόρεια Μακεδονία. Η Ελλάδα έχει αναλάβει την επιτήρηση του εναέριου χώρου της κι έχει υπογράψει συμφωνίες για στρατιωτική συνεργασία που περιλαμβάνουν και την στρατιωτική εκπαίδευση των ΕΔ της γειτονικής χώρας. Η ελληνική κυβέρνηση ακόμη δεν έχει φέρει στη Βουλή προς ψήφιση τα μνημόνια της συμφωνίας των Πρεσπών ,λόγω “εσωκομματικών ισορροπιών” που προσπαθεί μάλλον μάταια να διατηρήσει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσει να τελικά στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών ή όχι. Έχει ήδη αργήσει πολύ. Κι επειδή καλό είναι να μην κρυβόμαστε, είναι γνωστό -από την εποχή που η ΝΔ ήταν αντιπολίτευση- ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν πρόκειται να “ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών”. Ας αφήσει λοιπόν στην άκρη τα εσωκομματικά παιχνιδάκια της κι ας σοβαρευτεί στο συγκεκριμένο θέμα μήπως και η Ελλάδα εκμεταλλευθεί όσα περισσότερα μπορεί από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Τουρκία έδωσε στολές στις ΕΔ της Β.ΜακεδονίαςΗ Τουρκία έδωσε στολές στις ΕΔ της Β.ΜακεδονίαςΗ Τουρκία έδωσε στολές στις ΕΔ της Β.Μακεδονίας

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: