«Η Τουρκία πιέζει για να δοκιμάσει τις κόκκινες γραμμές μας» | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

H ομορφιά του κίτρινου πιγκουίνου που εντυπωσίασε τους επιστήμονες - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

«Καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν μπορεί να αδιαφορεί για το Μεταναστευτικό ή για τον σεβασμό των συνόρων της ΕΕ» λέει στο «Βήμα» ο κ. Κριστιάν Καμπόν, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών, Αμυνας και Ενόπλων Δυνάμεων της γαλλικής Γερουσίας, μέλος των δεξιών Les Républicains, ο οποίος επισκέφθηκε την Αθήνα την περασμένη εβδομάδα.

Η μάχη του κατώτατου μισθού

Ποιος είναι ο σκοπός της επίσκεψής σας στην Ελλάδα;

«Ερχόμαστε στην Ελλάδα για να τροφοδοτήσουμε τη δυνατή σχέση φιλίας που ενώνει τις χώρες μας, τη χρονιά των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Με τους συναδέλφους της ελληνικής Βουλής είχαμε συνεννοηθεί να συναντηθούμε στην Αθήνα μόλις θα το επέτρεπε η υγειονομική κατάσταση».

Τι πρέπει να γίνει με την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο όσον αφορά τα πετρέλαια και τους μετανάστες;

«Η Τουρκία υιοθετεί μια πολιτική πιέσεων στις ευρωπαϊκές χώρες για να δοκιμάσει τις κόκκινες γραμμές μας και να προσπαθήσει να προωθήσει τις θέσεις της. Είναι δική μας ευθύνη να γίνουν σεβαστές αυτές οι γραμμές. Οταν τουρκικά πλοία εισέρχονται στην ελληνική ή κυπριακή ΑΟΖ, δεν είναι ελληνικό ή κυπριακό πρόβλημα, είναι κάτι που αφορά το σύνολο της ΕΕ. Μοιάζει με την αεροπειρατεία που διέπραξε η Λευκορωσία στο ευρωπαϊκό αεροσκάφος που εξυπηρετούσε δύο ευρωπαϊκές χώρες: Πρόκειται για θέμα κυριαρχίας των μελών της Ενωσης, άρα είναι θέμα ουσίας να δώσουμε μια ισχυρή απάντηση που να δείχνει την ενότητά μας απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές. Αν θέλουμε μια ασφαλή Ευρώπη που να προστατεύει τους πολίτες της, πρέπει να εργαστούμε για να απαντήσουμε από κοινού σε προκλήσεις συλλογικές. Καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν μπορεί να αδιαφορεί για το Μεταναστευτικό ή για τον σεβασμό των συνόρων της Ενωσης. Οταν εξετάζουμε την κατάσταση στην Εγγύς Ανατολή ή και στη Μέση Ανατολή, αντιλαμβανόμαστε ότι το Μεταναστευτικό θα τίθεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γνωρίζουμε επίσης ότι ορισμένα κράτη εργαλειοποιούν τους μετανάστες καθιστώντας τους μοχλό πίεσης. Πρέπει να είμαστε σαφείς πάνω σε αυτό το θέμα και να μην υποχωρήσουμε στον εκβιασμό, γιατί αλλιώς ενθαρρύνουμε αυτά τα κράτη».

Η Γαλλία αποσύρει τις περισσότερες δυνάμεις της από το Σαχέλ, οι ΗΠΑ αποσύρονται από το Αφγανιστάν. Οι παρεμβάσεις αυτού του τύπου είναι καταδικασμένες σε αποτυχία;

«Η Γαλλία θα παραμείνει στο Σαχέλ, το επιβεβαίωσε η υπουργός Αμυνας τη Δευτέρα, ενώπιον της Επιτροπής μας. Απομακρύνουμε ένα μέρος των στρατευμάτων μας δεδομένου ότι αυξάνεται η ισχύς των τοπικών στρατών (G5 Sahel) και επειδή όλο και…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: