Η τουρκική προπαγάνδα μέσω τηλεοπτικών σειρών που πρόθυμα προβλήθηκαν και στην Ελλάδα!

Η τουρκική προπαγάνδα μέσω τηλεοπτικών σειρών που πρόθυμα προβλήθηκαν και στην Ελλάδα!

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

https://www.etsy.com/listing/804994360/bracelet-handmade-women-gold-plated

Η Τουρκία επί Ερντογάν αναβάθμισε το μηχανισμό προπαγάνδας της, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τη “βιομηχανία του θεάματος” και της “ψυχαγωγίας”! Τώρα ετοιμάζεται να παρουσιάσει δύο ακόμη “τηλεοπτικές σειρές” προπαγάνδας, μέσω των οποίων θα “θυματοποιήσει” τους Τουρκοκύπριους και θα επιχειρήσει να παρουσιάσει τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ως “καταπιεσμένη τουρκική μειονότητα”. Για τη δεύτερη τηλεοπτική σειρά προπαγάνδας θα επικεντρώσει στον Α.Σαδίκ αναμασώντας αναπόδεικτους ισχυρισμούς και φήμες για το θάνατο του.

Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετά χρόνια το τουρκικό καθεστώς προσπαθεί να βρει συνεχώς νέα κανάλια για να διοχετεύει την προπαγάνδα του. Η επιδίωξη της εμφάνισης στο εσωτερικό, αλλά κυρίως στο εξωτερικό, μίας Τουρκίας σύγχρονης και οικονομικά ισχυρής που χαρακτηρίζεται από ευημερία, μίας εικόνας ψεύτικης δηλαδή, αποτελεί διακαή πόθο του καθεστώτος Ερντογάν. Στην προσπάθεια της η γείτων να καταστεί περιφερειακή δύναμη, γνωρίζει ότι η αργή αλλά σταδιακή αποδοχή από άλλες χώρες των ιδεών και των αντιλήψεων της, θα την βοηθήσει να επιβληθεί με λιγότερη προσπάθεια. Γι’ αυτό το λόγο επιστρατεύει όλα τα μέσα που διαθέτει, όπως αυτό της προβολής τηλεοπτικών σειρών, οι οποίες χρηματοδοτούνται από το καθεστώς με προφανή σκοπό την υπόγεια προώθηση της εικόνας που θέλει να περάσει στην κοινή γνώμη. Μία τακτική που εδώ και χρόνια την εφαρμόζει και στη Χώρα μας.

Στην Ελλάδα από το 2005 ακόμα, έχουν προβληθεί πλήθος από σαπουνόπερες τουρκικής παραγωγής, με σκοπό τον εξωραϊσμό της τουρκικής κουλτούρας μέσω της εξαγωγής του πολιτισμού και της γλώσσας της, ικανοποιώντας τον στόχο της κυβέρνησης της γείτονος, που μέσω του υφυπουργού Πολιτισμού της το 2012 είχε δηλώσει ότι: «Με την τουρκική σειρά μπορούμε να μπαίνουμε σε κάθε σπίτι και να διαδώσουμε τον τουρκικό πολιτισμό». Οι Τούρκοι παραγωγοί ταινιών, προφανώς φίλα προσκείμενοι στο καθεστώς Ερντογάν και φυσικά με το αζημίωτο, είναι οι αγωγοί της τουρκικής προπαγάνδας. Η διάχυση πρέπει να είναι ευρεία, γι’ αυτό το προϊόν είναι σχεδόν πάντα μια φθηνή σαπουνόπερα που στοχεύει σε συγκεκριμένα «ακροατήρια στόχους». Εξάλλου ο τιθέμενος όρος του «μη μεταγλωτισμού» της τουρκικής γλώσσας είναι ακριβώς το σημείο διάδοσης των τουρκικών μηνυμάτων στο εσωτερικό κάθε σπιτιού…..

Το φθηνό προϊόν εμπλουτίζεται με έντεχνο τρόπο και με τα «υψηλά νοήματα» της «αγάπης», της «δικαιοσύνης», της «φιλαλήθειας», κ.α. για να παραπλανήσει και τελικά να επιδιώξει την «αντιπλαισίωση», σε μοτίβο: «εμείς δεν είμαστε οι κακοί», «εμείς υποστηρίζουμε το δίκαιο», «οι άλλοι δεν μας κατανοούν και τελικά…οι άλλοι είναι οι κακοί», «οι γείτονές μας δεν θέλουν το καλό μας».

Δυστυχώς το φθηνό και ακαλαίσθητο προϊόν που προσφέρουν οι Τούρκοι, αγοράστηκε από πλήθος ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών οι οποίοι το μεταδίδουν χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι την ίδια ώρα προωθούν την τουρκική προπαγάνδα. Στο όνομα της ελεύθερης οικονομίας όπου η επιδίωξη του κέρδους για τις επιχειρήσεις είναι απολύτως θεμιτή, υπάρχει απ΄ ότι φαίνεταοι…

Ποιοτική & Οικονομική VoIP Τηλεφωνία
Source link

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: