Η Βασίλισσα των πάντων, σε σκηνοθεσία Λάμπρου Φισφή στο Μέγαρο

Η Βασίλισσα των πάντων, σε σκηνοθεσία Λάμπρου Φισφή στο Μέγαρο

Μετά από μια sold out χρονιά που έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερα από 1000 βρέφη και παιδιά να ζήσουν την πρώτη τους θεατρική εμπειρία, επιστρέφει και φέτος στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο η μαγική και πολύχρωμη βρεφική θεατρική παράσταση «Η Βασίλισσα των πάντων», από τους δημιουργούς του «Θα Βγω απ’το Αυγό» και «Μουσικές Εποχές», με την σκηνοθεσία του Λάμπρου Φισφή.
Το έργο απευθύνεται σε βρέφη από 10 μηνών, παιδιά ως 3 ετών και τους γονείς τους. Η παράσταση, με όχημα τη φαντασία, ταξιδεύει μωρά, παιδιά και γονείς σε έναν κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Μέσα σε 40 λεπτά ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια των θεατών μέρη μαγικά με εξωτικά πουλιά, πολύχρωμα ψάρια, άγριες ζούγκλες, ορμητικά ποτάμια, θορυβώδεις πόλεις, έναστρους ουρανούς και πλούσια παλάτια! Καθισμένοι σε μαξιλάρια ή μικρά καρεκλάκια, οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους παρακολουθούν μια ταλαντούχα χορεύτρια-περφόρμερ και έναν χαρισματικό μουσικό κρουστών, που παίζει μουσική με ποικίλα όργανα από όλο τον κόσμο αλλά και με καθημερινά αντικείμενα.
Συμμετέχουν ενεργά χρησιμοποιώντας αντικείμενα που βρίσκονται στην ατομική τους σακούλα που τους δίνεται στην είσοδο, τραγουδώντας, χτυπώντας καμπάνες, δημιουργώντας τον άνεμο και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στο ταξίδι της για την αναζήτηση της πραγματικής ευτυχίας.
Φωτογραφία: Αποστόλης Ζυγούρης
Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 12:30 στην ευρύχωρη αίθουσα «Πολυχώρος» της Μουσικής Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο, η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη με μαξιλάρες και αερίζεται με νωπό αλλά και με φυσικό αέρα πριν από κάθε παράσταση.
Φωτογραφία: Αποστόλης Ζυγούρης
Η «Βασίλισσα των Πάντων» είναι η τρίτη θεατρική συνεργασία του Λάμπρου Φισφή και της Σάρας Τοσκάνο, που τα τελευταία 6 χρόνια ασχολούνται με το βρεφικό θέατρο. Είναι οι co-creators & παραγωγοί της θεατρικής παράστασης «Θα βγω απ’το Αυγό», καθώς και της μουσικοχορευτικής παράστασης κλασικής μουσικής για μωρά «Μουσικές Εποχές», που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Βέμπο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συγγραφέας: Λάμπρος Φισφής

Σκηνοθεσία: Λάμπρος Φισφής

Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα
Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Μουσική Διεύθυνση: Στέφανος Τορπόγλου
Μουσική: Σόλης Μπαρκί
Φωτισμοί: Γιώργος Ψυχράμης
Χορογραφία: Σάρα Τοσκάνο
Παίζουν: Σάρα Τοσκάνο και Σόλης Μπάρκι
Διάρκεια: 45′
Τιμές Εισιτηρίων: € 18 (παιδί + 1 συνοδός) € 26 (παιδί + 2 συνοδοί) € 10 επιπλέον παιδί
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 9 Οκτωβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2022
Πληροφορίες: τηλέφωνο: 210 72 34…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.monopoli.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: