Ιδιοκτήτης Νετς για Ίρβινγκ: 'Σέβομαι την επιλογή του, αλλά εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα'

Ιδιοκτήτης Νετς για Ίρβινγκ: 'Σέβομαι την επιλογή του, αλλά εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα'

Ο Καϊρί Ίρβινγκ παραμένει ανεμβολίαστος και οι Νετς αντιλαμβάνονται σιγά-σιγά ότι τα πράγματα θα ζορίσουν, αφού αν παραμείνει αυτό το καθεστώς θα πρέπει να αγωνίζονται χωρίς τον σταρ τους στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Και ο Τζος Τσάι ξεκαθάρισε ότι σταδιακά όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι πλέον διακυβεύονται οι πιθανότητες των Νετς να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας με δηλώσεις του στην “New York Post” προσπάθησε να δείξει κατανόηση για την περίπτωση του Ίρβινγκ, ωστόσο την ίδια στιγμή δεν παρέλειψε να δείξει με τον τρόπο του ότι δεν είναι απολύτως σύμφωνος με αυτό που συμβαίνει.

Ο Καϊρί μιλάει για το γεγονός ότι όλο αυτό είναι προσωπική επιλογή, κάτι που σέβομαι” δήλωσε αρχικά ο Τσάι, για να προσθέσει στην συνέχεια με νόημα: “Την ίδια στιγμή όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τον στόχο μας. Ποιος είναι ο στόχος μας φέτος; Τι θέλουμε να πετύχουμε; Είναι πολύ, πολύ ξεκάθαρο: Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Και μία ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα χρειάζεται όλους τους παίκτες να κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση”.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Τσάι αναφέρθηκε ξανά στον Ίρβινγκ: “Ελπίζω ο Καϊρί να παίξει σε όλους τους αγώνες και να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα μαζί με όλους τους συμπαίκτες του. Αυτό είναι το καλύτερο για όλους”.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: