Ηλιόπουλος: «Η κοινωνία θέλει μία νέα αρχή»

N. Ηλιόπουλος: Κεντρική η μάχη ενάντια στο ν/σ που καταργεί το 8ωρο

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

«Μπαίνουμε ξανά σε μια περίοδο απρόβλεπτων πολιτικών εξελίξεων», καθώς «στην κοινωνία επικρατεί το αίτημα για μια νέα αρχή», εκτίμησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη ραχοκοκαλιά του προγράμματος που απαντάει στα ερωτήματα της κοινωνίας» απέναντι σε μία κυβέρνηση, όπως είπε, «εγκλωβισμένη στην χρεοκοπημένη λογική της alt right και του Τραμπισμού». Σημείωσε ότι «νέα αρχή σημαίνει μια ζωή με ασφάλεια στην εργασία, στην υγεία, καθολική πρόσβαση στα κοινωνικά αγαθά και σεβασμό στα δημοκρατικά δικαιώματα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, τη χαρακτήρισε «επικίνδυνη» και υποστήριξε ότι «η ΝΔ δεν θα φοβηθεί να ποντάρει στη στρατηγική της έντασης». Επεσήμανε ότι «οι κοινωνικές αντιστάσεις θα διευρύνουν τις ρωγμές στην κυβερνητική κυριαρχία» και πως «αυτές τις αντιστάσεις και το αίτημα για μια νέα αρχή θα εκφράσουμε τόσο προγραμματικά όσο και συνολικά πολιτικά το επόμενο διάστημα».

Ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και για το νομοσχέδιο που αφορά τα εργασιακά, υπογράμμισε ότι «η μάχη για τα εργασιακά αφορά τον πυρήνα του παραγωγικού μοντέλου που θέλουμε για το αύριο της χώρας». Κατηγόρησε τη ΝΔ πως «έρχεται να βάλει πλάτες στους εργοδότες που κλέβουν τους εργαζομένους τους». «Κατάργηση του 8ωρου και θέσπιση απλήρωτων υπερωριών μέσα από ατομικές συμβάσεις σημαίνουν ζωή λάστιχο, εργασία χωρίς δικαιώματα και μείωση μισθών. Σε συνδυασμό με τη διάλυση της επιθεώρησης εργασίας βλέπουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο καλύτερος φίλος της εργοδοτικής ανομίας», παρατήρησε.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε ότι «από τις πρώτες πράξεις της ΝΔ ήταν η μείωση του ύψους των προστίμων της επιθεώρησης εργασίας», προσθέτοντας πως «το 2017 συστημική τράπεζα πλήρωσε 1,6 εκατ. ευρώ πρόστιμο για απλήρωτες υπερωρίες», ενώ «σήμερα για την ίδια παράβαση θα πλήρωνε μόλις 109.000 ευρώ».

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: