Ήλιος: Συνταρακτικές εξελίξεις – Ο Φίλιππος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Ήλιος: Συνταρακτικές εξελίξεις - Ο Φίλιππος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ήλιος: Τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές με τις απίστευτες εξελίξεις που πρόκειται να συμβούν.
Ένας από τους ήρωες ήδη έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματι­κή ζωή του είναι ο Φίλιππος. Το τελευταίο διάστη­μα, ο Βενεκίδης, μαζί με τη Διώνη, έχει αφοσιωθεί στην προστασία της Ορόρα και της δίδυμης αδελφής της, Σαλκέμ, από το κύκλωμα σωματεμπορίας.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, Η Διώνη αντιλαμβά­νεται πως ο Μηνάς δεν είναι ούτος που δείχνει και ότι εμπλέκεται άμεσα στο κύκλωμα. Έτσι, μαζί με τον Φίλιππο ενημερώνουν αμέσως τον Δημήτρη. Εκείνος αρχικά ξαφ­νιάζεται με αυτή την πληροφορία, αλλά τους υπόσχεται πως θα το ερευνήσει. Από την άλλη, ο Φίλιππος και η Διώνη εξακολουθούν να κρύβουν την Ορόρα σε ένα απομακρυσμένο σημείο. Όμως ο Μηνάς απαιτεί από τον Βενεκίδη να του την παραδώσει. Ακόμη μία φορά, ο άντρας αρνείται εμποδίζοντας τα σχέδια του.Το γεγονός αυτό εξοργίζει τον αστυνόμο, η προσοχή του οποίου τη συγκε­κριμένη στιγμή είναι στραμμένη στον εντοπισμό της Σαλκέμ. Πράγματι, λίγες μέρες με­τά βρίσκει την κοπέλα και χωρίς να το μάθει κανείς βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο. Ο ίδιος καταφέρνει να κάνει υποχείριο του και την Ορόρα, η οποία από τον φόβο της δέχεται να τον βοηθήσει, Έτσι, εκτελεί τις εντολές του χωρίς να την καταλάβουν ούτε ο Φίλιππος ούτε η Διώνη. Την επόμενη μέρα, ο τελευταίος νιώθει αφόρητους πόνους στο στομάχι. Οι ώρες περνούν και δεν μπορεί να συνέλθει. Η κατάσταση του χειροτε­ρεύει και η Διώνη βρίσκεται σε πανικό. Τότε αποφασίζει να τον μεταφέρει στο νοσοκο­μείο. Εκεί οι γιατροί του κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις και ενημερώνουν την κοπέ­λα πως ο Φίλιππος έχει πάθει σοβαρή δηλητηρίαση.Της τονίζουν πως η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η Διώνη πανικοβάλλεται και προσεύχεται να πάνε όλα καλά. Ωστόσο, συνειδητοποιεί πως ίσως κάποιος ήθελε νεκρό τον Φίλιππο και ηώς τη δηλητηρίαση που έπαθε να την προκάλεσε κάποιος με δόλο. Όμως, όσο οι ώρες περνούν, οι γιατροί είναι απαισιόδοξοι, καθώς η εξέλιξη της υγείας του δεν τους δίνει ελπίδες. Ο Φίλιππος χαροπαλεύει και αυτή η εξέλιξη έχει σο­κάρει τους πάντες. Τότε, η Ορόρα, πηγαίνει στην Αστυνομία και καταθέτει εναντίον του Μηνά. Από εκείνη τη στιγμή, η τύχη αρχίζει να στρέφεται εναντίον του. Εν τω μεταξύ, ο Μηνάς κρατάει όμηρο τη Σαλκέμ και όλοι αγωνιούν για εκείνη.Η κοπέλα βρίσκεται μό­νη της, δεμένη σε μια…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: