Ινφαντίνο: 'Αυτό που έγινε στο Βραζιλία – Αργεντινή είναι τρελό'

Ινφαντίνο: 'Αυτό που έγινε στο Βραζιλία - Αργεντινή είναι τρελό'

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, τοποθετήθηκε για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή, με την εισβολή των αστυνομικών στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ινφαντίνο τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλοι πρέπει να δράσουν ώστε να προστατευτεί το άθλημα, οι Εθνικές ομάδες αλλά και το καλεντάρι, το οποίο είναι ιδιαίτερα πιεσμένο. Ως προς την εισβολή τόνισε ότι αυτές οι καταστάσεις υπερβαίνουν την κρίση του κορονοϊού (η αφορμή για το “ντου” της αστυνομίας) και συνέστησε ψυχραιμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ινφαντίνο: Είδαμε το τι έγινε στο παιχνίδι με τις δύο πιο ένδοξες ομάδες στην Αμερική. Είδαμε αξιωματούχους και αστυνομικούς να μπαίνουν στο γήπεδο για να πάρουν συγκεκριμένους παίκτες. Είναι τρελό αυτό που έγινε, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις.

Αυτά τα θέματα ξεπερνούν την κρίση της πανδημίας. Δεν μπορούμε να τους χαροποιήσουμε όλους, αλλά πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε τις καταστάσεις. Αυτές οι καταστάσεις μας δείχνουν ότι πρέπει να προστατεύουμε τους παίκτες και τις Εθνικές ομάδες και να ξανασκεφτούμε το καλεντάρι”.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: