Ιωάννα & Δήμητρα Χαρδαλιά: Η υπέροχη σχέση των δύο αδελφών μέσα από φώτο

Ιωάννα & Δήμητρα Χαρδαλιά: Η υπέροχη σχέση των δύο αδελφών μέσα από φώτο

Μπορεί εκ πρώτης όψης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, να μοιάζει αυστηρός και σοβαρός, είναι όμως ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και οι φωτογραφίες του στα social media με τις κόρες του, το αποδεικνύουν.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει δύο κόρες. Τη 19χρονη Ιωάννα, φοιτήτρια της Νομικής και την Δήμητρα που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο του με τη Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2011 όταν ο ίδιος ήταν Δήμαρχος Βύρωνα και ένα χρόνο αργότερα, το 2012 γεννήθηκε η κόρη τους.

Ιωάννα και Δήμητρα Χαρδαλιά
Μπορεί η Ιωάννα και η Δήμητρα να έχουν περίπου 10 χρόνια διαφορά, όμως έχουν μια υπέροχη σχέση και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Χαρδαλιά.
Η μικρή, πρωταγωνιστεί σε αρκετά Insta stories δείχνοντας όχι μόνο πόσο την αγαπά και πόσο τη λατρεύει αλλά και πόσο πολύ της αρέσει να περνά χρόνο μαζί με τη Δήμητρα.
Παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα, πάντα βρίσκει χρόνο για τη μικρή της αδερφή.

Δείτε τις υπέροχες κοινές τους φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί. Σε κάποιες θα δείτε και τον υφυπουργό, Νίκο Χαρδαλιά στον ωραιότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: