ΗΠΑ: Γιατί αφήνουν τις δουλειές τους | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

H ομορφιά του κίτρινου πιγκουίνου που εντυπωσίασε τους επιστήμονες - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Τρίτη για τις κενές θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, επεφύλαξαν πολλές εκπλήξεις, και «έβγαλαν πολλούς τίτλους», αν χρησιμοποιήσει κανείς δημοσιογραφική ωρολογία.

Ενα από αυτά τα παράδοξα, είναι οι… παραιτήσεις.

Σχολεία : Βαθύ λίφτινγκ στα πρότυπα και πειραματικά – Τι αλλάζει

Περισσότεροι Αμερικανοί από ποτέ εγκαταλείπουν τη δουλειά τους , καθιστώντας δύσκολο για τις εταιρείες να καλύψουν τις κενές θέσεις.

Ειδικότερα, σχεδόν 4 εκατομμύρια άτομα παραιτήθηκαν από την εργασία τους τον Απρίλιο. Ο αριθμός αυτός είναι σχεδόν διπλάσιος από τον αντίστοιχο πριν από έναν χρόνο.

Εν τω μεταξύ, το ποσοστό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα που αφήνουν τη δουλειά τους διαμορφώθηκε στο 2,8%. Πρόκειται για ποσοστό κατά μια ολόκληρη ποσοστιαία μονάδα υψηλότερο από ό, τι πριν από έναν χρόνο.

Γιατί παραιτούνται τόσοι πολλοί Αμερικανοί;

Το πιο συνηθισμένο επιχείρημα τώρα είναι ότι οι άνθρωποι φεύγουν για καλύτερες θέσεις εργασίας. Πολλές εταιρείες αύξησαν τους μισθούς ή παρέχουν επιπλέον κίνητρα για να προσελκύσουν εργαζομένους.

Μια πρόσφατη μελέτη της Bank of America, για παράδειγμα, διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που αλλάζουν θέσεις εργασίας λαμβάνουν επιπλέον 13% στους μισθούς από τις νέες τους θέσεις εργασίας.

Ταυτόχρονα, υποστηρίζεται ότι πολλοί άνθρωποι έχουν επανεκτιμήσει την καριέρα τους, αποφασίζοντας ότι δεν τους αρέσουν οι παλιές δουλειές τους και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Με τους περισσότερους περιορισμούς να χαλαρώνουν πλέον, η ζήτηση έχει εκτοξευτεί οι οικονομίες ανακάμπτουν μα ταχύτατους ρυθμούς.

Μέσα στο κλίμα αυτό οι εταιρείες πρέπει απεγνωσμένα να προσλάβουν περισσότερους εργαζομένους για να μπορέσουν να καλύψουν την ζήτηση, αλλιώς κινδυνεύουν να χάσουν πωλήσεις και κέρδη.

Αυτό δίνει στους εργαζομένους μεγαλύτερη μόχλευση έναντι των εργοδοτών τους και μπορούν να είναι πιο επιλεκτικοί στις θέσεις εργασίας που αποδέχονται.

Άλλοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι τα κυβερνητικά οφέλη επέτρεψαν σε μερικούς ανθρώπους να μείνουν εκτός εργατικού δυναμικού ή ακόμη και να παραιτηθούν.

Η κυβέρνηση του Μπάιντεν τον Μάρτιο παρείχε ένα τεράστιο δημοσιονομικό κίνητρο που έδωσε στους περισσότερους επιταγές 1.400 δολαρίων. Ο νέος νόμος πρόσθεσε επίσης έναν ομοσπονδιακό μισθό 300 ευρώ επιπλέον των τακτικών κρατικών παροχών για τους ανέργους. Οι ομοσπονδιακές παροχές διαρκούν έως τον Σεπτέμβριο.

Αν και τα άτομα που παραιτούνται δεν μπορούν να λάβουν επίδομα ανεργίας, εν τούτοις μπορούν να είναι…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: