Ισμήνη Νταφοπούλου: Σπάνια φωτογραφία του συζύγου με την κόρη της

Ισμήνη Νταφοπούλου: Σπάνια φωτογραφία του συζύγου με την κόρη της

Η Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά περίπου ενάμιση χρόνο πριν. Έκτοτε έχει αφοσιωθεί στη μητρότητα και διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Οι αναρτήσεις με την κόρη της είναι λίγες, ενώ ακόμη πιο σπάνιες είναι οι αναρτήσεις με τον σύζυγό της.
Μία εξαίρεση έκανε πρόσφατα το γνωστό μοντέλο με αφορμή μία ιδιαίτερη περίσταση. Ο σύζυγός της, Διαμαντής Αγγελάκης, είχε γενέθλια και η διάσημη μαμά του ευχήθηκε και διαδικτυακά με την παρακάτω φωτογραφία.

«Το καλύτερο μισό μου. Η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ. Σε τιμώ σήμερα και κάθε μέρα. Χρόνια σου πολλά, αγάπη μου» έγραψε η Ισμήνη Νταφοπούλου κάτω από τη φωτογραφία.

Ισμήνη Νταφοπούλου – 1,5 χρόνο μαμά
Μπορεί όπως αναφέρουμε και παραπάνω η Ισμήνη Νταφοπούλου να είναι φειδωλή στις αναρτήσεις με την κόρη της, τους τελευταίους μήνες ωστόσο, οι δημοσιεύσεις αυτές ολοένα και πληθαίνουν. Η μικρή Καλλιόπη είναι πλέον πιο ανεξάρτητη, περπατάει μόνη της το γνωστό μοντέλο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν παρέα.
Δείτε κάποιες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η Ισμήνη Νταφοπούλου με την κόρη της, στην gallery που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: