Κ. Μητσοτάκης: Να πείσουμε όλους τους ηλικιωμένους να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους

Κ. Μητσοτάκης: Να πείσουμε όλους τους ηλικιωμένους να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Κάλεσμα στους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας που έως σήμερα επιλέγουν να μην εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, να ξεπεράσουν τις επιφυλάξεις τους και να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους, απηύθυνε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντησή του με επτά εμβολιασμένους πολίτες, 64 έως 93 ετών, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Θέλω κυρίως να ακουστεί η δική σας φωνή, για να μπορέσουμε να πείσουμε συμπολίτες μας, πιο ηλικιωμένους, που δεν έχουν πάρει ακόμα την απόφαση να εμβολιαστούν, ότι πρέπει να το κάνουν. Διότι σήμερα έχουμε εμβόλια διαθέσιμα για συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν έχουν εμβολιαστεί, και πρέπει να τους πείσουμε, να τους πείσετε, να με βοηθήσετε να τους πείσουμε, ότι πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν» είπε ο πρωθυπουργός.

«Να καταλάβουν καταρχάς ότι το ρίσκο τού να είναι κανείς ανεμβολίαστος είναι πολύ μεγάλο. Μην κοροϊδευόμαστε, ο κορωνοϊός είναι κακή αρρώστια και όσο πιο μεγάλος είσαι, τόσο πιο επικίνδυνο είναι να πάθεις κάποια σοβαρή επιπλοκή» προσέθεσε, τονίζοντας ότι από τους 200 ασθενείς με Covid-19 που διασωληνώθηκαν τον Μάρτιο, μόνο τρεις ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Οι πολίτες που συμμετείχαν στη συζήτηση ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν βιώσει παρενέργειες, ενώ μίλησαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις χαρές της ζωής, όπως η αγκαλιά των εγγονιών τους, την οποία στερήθηκαν τις δύσκολες μέρες της πανδημίας.

DIMITRIS PAPAMITSOS/DIMITRIS PAPAMITSOS

«Είναι ένας πολύ άσχημος ιός και θα πρέπει όλος ο κόσμος να εμβολιαστεί»

«Το μήνυμα ποιο είναι για μένα; Ότι, όπως είπατε κι εσείς, είναι ένας πολύ άσχημος ιός, θανατηφόρος, και θα πρέπει όλος ο κόσμος να εμβολιαστεί. Και όχι μόνο αυτό, επειδή έχω και συγγενείς γιατρούς, και μετά το εμβόλιο πρέπει να φοράμε μάσκα και να προφυλασσόμαστε, γιατί είναι πολύ επικίνδυνος» σημείωσε ο κ. Ηλίας, 74 ετών, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κ. Σταυρούλα, 93 ετών, ευχαρίστησε όσους φρόντισαν για τον εμβολιασμό της στο «Αττικό» Νοσοκομείο, είπε ότι δεν είχε καμία παρενέργεια και τόνισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Καλέ μου άνθρωπε, ούτε αισθάνθηκα τίποτα. Αν έκανα ένεση, αν πήγα και έκανα εμβόλιο, τίποτα, τίποτα απολύτως. Υγιέστατη μέχρι στιγμής».

«Μου έλειψε το εγγονάκι μου»

«Τι σας έλειψε περισσότερο αυτόν τον χρόνο του κορωνοϊού; Τι στερηθήκατε περισσότερο;» ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την κ. Σπυριδούλα, 64 ετών. «Την έξοδο» απάντησε, για να προσθέσει: «Όλο τον καιρό είμαι μέσα. Όλο τον καιρό, επειδή και η κόρη μου έχει αποκτήσει ένα μωράκι».

«Η πρώτη αγκαλιά που θα κάνετε ποια θα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: naftemporiki.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: