Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Το ατύχημα που την οδήγησε στα επείγοντα και έφυγε με… ράμματα!

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Το ατύχημα που την οδήγησε στα επείγοντα και έφυγε με... ράμματα!

Δεν το λες και μεγάλη τύχη να πηγαίνεις να πλύνεις το αυτοκίνητό σου και τελικά να καταλήγεις στα επείγοντα του νοσοκομείου για ράμματα! Και μάλλον η χθεσινή, δεν ήταν η τυχερή μέρα της Καλλιόπης Ευαγγελίδου!
Η ηθοποιός, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το ατύχημα που είχε χθες, όταν αποφάσισε να πάει σε πλυντήριο αυτοκινήτων να πλύνει το αυτοκίνητό της.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook:«Βασικά πήγα να πλύνω το αυτοκίνητο. Στη βούρτσα για πιο γρήγορα. Ο κακός υπολογισμός ήταν όταν σκέφτηκα να βγω πριν ξεκινήσει και σε κλάσματα του δευτερολέπτου γλίστρησα στα νερά και προσγειώθηκα στη σιδερένια ράγα σώζοντας το κεφάλι αλλά όχι τα χείλη μου, αυχένα κι όλη την δεξιά πλευρά. Η πρώτη σκέψη ήταν να ελέγξω τα δόντια μου γιατί αυτό πραγματικά θα ήταν πρόβλημα. Η δεύτερη να πλύνω το αυτοκίνητο γιατί τίποτα δεν είναι αρκετό για να βγω από το πρόγραμμά μου. Η τρίτη να στείλω φωτογραφία στην Νέλλυ στο μέσεντζερ να μου πει την τέταρτη. Η τέταρτη μου είπε η Νέλλυ ήταν ράμματα. Στα επείγοντα του νοσοκομείου τους εξήγησα ότι απλά πήγα να πλύνω το αυτοκίνητο κι έχω το βράδυ παράσταση. Ο γιατρός μου έκανε δύο καλλιτεχνικά ράμματα. Ο γιος μου με βρίσκει τρομερά cool γιατί έχω τον τσαμπουκά στα χείλια που έχουν οι πιο cult τύποι. Η παράσταση έγινε. Τα δόντια σώθηκαν. Έλαβα ανέλπιστα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ ατέλειωτα. Ξεματιάστηκα από τέσσερις διαφορετικές θείες. Και νομίζω ότι τώρα μπορώ να πάω για ύπνο. Να προσέχετε τη στιγμή. Όλα τέλεια. Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά».Η ηθοποιός ανέβασε και φωτογραφία μετά το ατύχημα όπου όντως έχει δεχτεί την περιποίηση των γιατρών και τα… δύο ράμματα στα χείλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλλιόπη Ευαγγελίδου αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Βασίλισσα Αμαλία” που ανεβαίνει από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, μαζί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: