Καμπούλ – Αμερικανοί βομβαρδίζουν αμάχους και παιδιά | Ειδήσεις – νέα – Το Βήμα Online

Καμπούλ - Αμερικανοί βομβαρδίζουν αμάχους και παιδιά  | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Πλάνα με drone από αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στην Καμπούλ, που σημειώθηκε στα τέλη Αυγούστου και σκότωσε 10 άμαχους, μεταξύ των οποίων επτά παιδιά, ήρθαν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με σχετική δημοσίευση των «New York Times», τα πλάνα τραβήχτηκαν από δύο drones που δείχνουν μερικές στιγμές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ, η οποία έγινε στις 29 Αυγούστου.

Οικονομία Στην τελική ευθεία τα προαπαιτούμενα για να τρέξει το Ταμείο Ανάκαμψης

Ένα από τα βίντεο δείχνει ένα λευκό αυτοκίνητο να μπαίνει σε μια αυλή, η οποία χτυπήθηκε από αεροπορική επιδρομή, ανθρώπους να περπατούν κοντά στο σημείο πριν από το συμβάν, καθώς και γείτονες να σπεύδουν να βοηθήσουν μετά την έκρηξη.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, σε ένα από τα βίντεο μπορείτε να δείτε ένα παιδί στην αυλή κοντά στο αυτοκίνητο, καθώς και άλλες κινούμενες φιγούρες.

Υπενθυμίζεται πως, στα τέλη Αυγούστου, ο αμερικανικός στρατός πραγματοποίησε επίθεση στην Καμπούλ που σκότωσε δέκα πολίτες και, βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας, το Πεντάγωνο χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη επιδρομή ως «λανθασμένη».

Δείτε τα βίντεο

Γνώμες Όταν οι «Ριπές» έφθασαν στο σπίτι τους
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από Καμπούλ - Αμερικανοί βομβαρδίζουν αμάχους και παιδιά | Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: tovima.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: