Καραμανλής: Aντιπλημμυρικά έργα, ύψους 1,5 δισ. ευρώ, με εξασφαλισμένη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση

Καραμανλής: Aντιπλημμυρικά έργα, ύψους 1,5 δισ. ευρώ, με εξασφαλισμένη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας συνολικού ύψους 1,5 δισ. ευρώ, τα οποία έχουν εξασφαλισμένη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, έχουν δρομολογηθεί για όλη τη χώρα, με προτεραιότητα περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Αυτό διαβεβαίωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράλαμπου Μαμουλάκη, που υποστήριξε ότι «μόλις 110 εκατομμύρια θα διατεθούν σε έργα αρδευτικού χαρακτήρα, ενώ το ποσό αυτό αφορά κυρίως οδικούς άξονες και είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν θα θωρακίσει τις περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα».

O κ. Καραμανλής απέρριψε τους ισχυρισμούς αυτούς, αντιτείνοντας ότι, «αντίθετα από τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας δεν ξεπερνούσαν τα 100 με 200 εκατ. ευρώ την περίοδο 2015-2019, και ο κρατικός μηχανισμός ξύπνησε μετά τις πλημμύρες στην Μάνδρα Αττικής, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καταθέσει ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό και δρομολογεί αντιπλημμυρικά έργα συνολικού ύψους 1,5 δισ. ευρώ παίρνοντας τα εύσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Από εδώ και στο εξής τα αντιπλημμυρικά έργα δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με τους οδικούς άξονες αλλά θα είναι έργα με περιβαλλοντικό πρόσημο ώστε να πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την περιβαλλοντική ισορροπία. Μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό, συνολικό ποσό ύψους 1,5 δισ. από ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία για την αντιπλημμυρική προστασία της χώρας, μιλάμε για συγκεκριμένα έργα που έχουν εξασφαλισμένη την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και αποδεικνύει πως η σημερινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την κλιματική αλλαγή», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής.

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για να επεκταθεί η χρηματοδότηση των έργων αξιοποιώντας όλους τους ευρωπαϊκούς πόρους.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: