Καστρίτης: 'Επιστρέφω ίσως στην μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, υπερβολικά εύκολη η απόφασή μου'

Καστρίτης: 'Επιστρέφω ίσως στην μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, υπερβολικά εύκολη η απόφασή μου'

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι πλέον και επίσημα προπονητής του Άρη, με την “κίτρινη” ΚΑΕ να τον παρουσιάζει μέσω συνέντευξης τύπου και τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει έτοιμος για την δεύτερη θητεία του στην ομάδα (είχε περάσει από τον πάγκο του Άρη και την σεζόν 2018/19).

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε ότι ήταν εύκολη επιλογή η απόφαση να επιστρέψει, ξεκαθάρισε ότι έχει πάρει δέσμευση ότι θα λυθεί το θέμα των ban της FIBA, αλλά δεν οριοθέτησε στόχους για την νέα σεζόν, τονίζοντας πάντως ότι ο Άρης δεν γίνεται να παλεύει για την παραμονή στην Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά ο νέος τεχνικός του Άρη δήλωσε:

Στην αρχική τοποθέτησή του: “Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τεράστια τιμή για να είμαι στον πάγκο της ομάδας για ακόμα μία φορά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, οι συνθήκες είναι δύσκολες και για τον Άρη τα τελευταία χρόνια. Έχουμε δύο επιλογές: Να το υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας κάθε μέρα και να κάνουμε πιο ανηφορικό τον δρόμο μας ή να εστιάσουμε στα θετικά και να κοιτάξουμε ακόμα μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Επιστρέφω ίσως στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Υπάρχει μια διοίκηση με εμπειρία για να λύσουν προβλήματα, έχουν τεράστια τεχνογνωσία και διάθεση να βγάλει η ομάδα εις πέρας δύσκολες χρονιές. Έχω συνεργάτες δίπλα μου που βοηθούν τα μέγιστα. Μόνο αισιόδοξος μπορεί να είμαι. Εύχομαι να ανοίξουν οι πύλες του Παλέ και ο κόσμος να είναι πάλι μαζί μας”.

Για το πόσο σκέφτηκε την πρόταση του Άρη: “Η απόφασή μου ήταν υπερβολικά εύκολη. Έχει τεράστια αύρα και δυναμική ο Άρης. Όλοι μαζί θα πετύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Όλοι θέλουν βλέπουν αυτή την ομάδα στην κορυφή και πρωταθλήτρια. Δε λέμε αυτό το πράγμα, στόχος είναι να επιστρέψει όμως σε αυτή τη θέση κάποια στιγμή, ξεπερνώντας τα προβλήματα που υπάρχουν. Να επιστρέψουμε στις καρδιές του κόσμου.

Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε κάτι που δεν μπορούμε να το κάνουμε και μιλάω για τις πρώτες βαθμολογικές θέσεις. Έχουν λάβει όλοι τις διαβεβαιώσεις για τις λύσεις των ban από τη διοίκηση, αυτό ξέρω και εγώ. Υπό αυτές τις συνθήκες θέλουμε το καλύτερο για τον Άρη”.

Για τους στόχους της νέας σεζόν: “Δε φοβάμαι καθόλου για τη νέα σεζόν. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να οριοθετώ βαθμολογική θέση. Δεν είμαι εδώ για να παλέψουμε για την παραμονή μας. Από την στιγμή που λέμε ότι φτιάχνουμε ομάδα χωρίς ban , προχωράμε έτσι. Αν δεν γίνει αυτό, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ήρθα με το σκεπτικό ότι θα λυθούν τα ban.

Πιστεύω πως θα πάμε καλά. Χάθηκαν αρκετοί παίκτες, κάποιοι μας κοιτούν με δυσπιστία, αλλά…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: