Κατέφθασε το νέο Dacia Duster – Πόσο θα κοστίζει

Κατέφθασε το νέο Dacia Duster – Πόσο θα κοστίζει

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

Butterfly Jewelry Set Handmade | 24K Gold Finished | Astonishing

€99.95 Inc. Vat


24K Gold Finished
Adjustable size for Bracelet & Ring
FREE Shipping!
Handmade Women’s Butterfly Jewelry Set Jewelry

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished | jewelryaccessories4u.com

Handmade Butterfly Jewelry Set 24K Gold Finished
€99.95 Inc. Vat

Butterfly Jewelry Set includes:
Handmade Butterfly Bracelet
Handmade Butterfly Ring

FREE Shipping Worldwide!

 

 


 

Η πλέον value for money πρόταση στην κατηγορία των SUV
Το Dacia Duster είναι η πλέον value for money πρόταση στην κατηγορία των SUV.
Στην κατεύθυνση της 1ης γενιάς κινείται και η νέα έκδοση Duster που απευθύνεται τόσο στους πελάτες που θέλουν ένα άνετο SUV με compact διαστάσεις, όσο και σε αυτούς που αναζητούν ένα γεροδεμένο και ευέλικτο 4×4.
Σχεδίαση

Κατά το λανσάρισμά του, το νέο Duster παρουσιάστηκε με το νέο χρώμα ‘Arizona Orange’, που τονίζει την ανανεωμένη του σχεδίαση, η οποία συμβάλλει και στην βελτίωση της αεροδυναμικής του αμαξώματος και κατά συνέπεια στον περιορισμό της κατανάλωσης. Το νέο μοντέλο υιοθετεί την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα νέα Sandero Streetway & Sandero Stepway. Τα νέα φωτιστικά σώματα ενσωματώνουν και τα φώτα ημέρας σε σχήμα πλάγιου ‘Y’, ένα χαρακτηριστικό μοτίβο από το οποίο πήρε την έμπνευσή της και η σχεδίαση της νέας τρισδιάστατης χρωμιωμένης μάσκας. Τα εμπρός φώτα (τύπου ECOLED), αλλά και τα πίσω, ενσωματώνουν τη νέα φωτιστική υπογραφή της μάρκας, ενώ το Duster (βάρος 1.191 έως 1.492 κιλά) είναι το πρώτο μοντέλο της Dacia που εξοπλίζεται με εμπρός φλάς τεχνολογίας LED.

Η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιείται και στα φώτα πορείας (που διαθέτουν στάνταρ αυτόματη ενεργοποίηση) και σε αυτά που φωτίζουν την πινακίδα κυκλοφορίας.
Πέρα από τη χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενεργείας, η τεχνολογία LED προσφέρει καλύτερο φωτισμό και καλύτερη ορατότητα, τόσο για τον οδηγό όσο και για τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Παράλληλα με την σχεδίαση εξελίχθηκε και η αεροδυναμική του μοντέλου, καθώς το νέο πίσω σπόιλερ και οι νέες ζάντες αλουμινίου, 16 και 17 ιντσών, έχουν δοκιμαστεί στην αεροδυναμική σήραγγα. Οι βελτιώσεις στον τομέα του περιορισμού των εκπομπών του CO2 (νέες πλήμνες τροχών και ελαστικά, φωτισμός LED) καθώς και ο χαμηλότερος συντελεστής οπισθέλκουσας (SCx) επιτυγχάνουν μείωση των εκπομπών του CO2, της τάξης των 5,8 γρ./χλμ. (έκδοση 4WD), τιμή που φανερώνει και την χαμηλότερη κατανάλωση.
Εσωτερικό

Το εσωτερικό του νέου Duster, διαθέτει νέες ταπετσαρίες, νέα προσκέφαλα και μία ψηλά τοποθετημένη κεντρική κονσόλα με φαρδύ, συρόμενο υποβραχιόνιο.
Προσφέρει επίσης δύο νέα συστήματα πολυμέσων, με νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής 8”. Οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι 100% καινούργιες. Τόσο το ύφασμα όσο και το σχήμα των νέων προσκέφαλων προσφέρουν καλύτερη εργονομία, ενώ καθαρίζονται πολύ εύκολα. Η λεπτή γραμμή τους βελτιώνει την ορατότητα των πίσω επιβατών προς τα εμπρός και των εμπρός προς τα πίσω.

Το πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό είναι η ψηλά…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: news.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: