Κατερίνα Καραβατού: «Ένιωθα ότι δεν προλάβαινα να αντιμετωπίζω αυτά που έρχονταν»

Κατερίνα Καραβατού: «Ένιωθα ότι δεν προλάβαινα να αντιμετωπίζω αυτά που έρχονταν»

Την Κατερίνα Καραβάτου θα την απολαμβάνουμε στην παρουσίαση του «My style rocks» από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:00 στον ΣΚΑΙ.
Η παρουσιάστρια με αφορμή την πρεμιέρα του σόου μόδας παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τα δυσάρεστα γεγονότα που βίωσε αλλά και για τις προτεραιότητές της.

Πού βρίσκει κάποιος το ψυχικό σθένος για να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα; Εγώ πήρα όση βοήθεια μπορούσα από τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω μου. Έχω ανθρώπους οι οποίοι με αγαπούν, κι αυτό πάντα βοηθά. Κατέφυγα όμως και σε ειδικό για να μπορέσω να βρω τον τρόπο. Όπως μου είπε η ειδικός που επισκεπτόμουν κάθε εβδομάδα, «όταν κάποιος χάνει τη μητέρα του, εκείνη η περίοδος είναι στην πραγματικότητα η ενηλικίωσή του». Κι εγώ το βίωσα έτσι ακριβώς. Έπρεπε να ανακαλύψω πολλές και διαφορετικές ισορροπίες – με τα παιδιά μου, με τη δουλειά μου, με το διαζύγιο μου. Ήταν μια πολύ έντονη περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας αισθανόμουν να βρίσκομαι στη μέση και κάποιος να μου τραβά το ένα χέρι από τη μία πλευρά και άλλος από την άλλη. Ένιωθα ότι δεν προλάβαινα να αντιμετωπίζω αυτά που έρχονταν. Όλα όμως έφτιαξαν με την πάροδο του χρόνου. Οι απώλειες μπορεί να μην ξεπερνιούνται – όταν φτάσαμε στα Χανιά για τις διακοπές μας, το πρώτο που είπα ήταν να τηλεφωνήσω στη μητέρα μου για να την ενημερώσω ότι όλα πήγαν καλά με το ταξίδι-, όμως βρίσκουμε τα πατήματά μας και προσπαθούμε διαρκώς να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί. Αντλούμε δύναμη από όλα αυτά που συνεχίζουμε να έχουμε. Ευτυχώς, για μένα η Αέλια και ο Αρίωνας ήταν αυτή η δύναμη. Είναι πολύ καλά παιδιά, έχουν τρομερή συνέπεια και απίστευτη ενσυναίσθηση. Με καταλαβαίνουν πολύ. Οι τρεις μας έχουμε χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα, φυσικά με τη βοήθεια και του μπαμπά.Άρα, προτεραιότητές σου αυτήν τη στιγμή είναι τα παιδιά, οι φίλοι και η δουλειά σου.Αισθάνομαι την ανάγκη να φτιάξω πρώτα εμένα. Υπήρξαν οι απώλειες της μητέρας μου, της μητέρας του Κρατερού, μιας πολύ αγαπημένης μου θείας, το διαζύγιο… Μετά βίωσα και μια σωρεία άλλων απογοητεύσεων που με έκαναν να αναρωτηθώ: «Πώς γίνεται αυτό; Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα μαζί!». Την ώρα που γίνεται κάτι, σκέφτεσαι: «Θεέ μου, δεν ξέρω αν μπορώ να το αντιμετωπίσω». Ύστερα, όμως, αντιλαμβάνεσαι ότι, μετά από τα δυσάρεστα γεγονότα, ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι, οι καταστάσεις και οι σχέσεις. Καταλαβαίνεις τι είναι ειλικρινές και τι δεν είναι. Τι πρέπει να μείνει και τι δεν πρέπει. Εδώ και καιρό, είμαι σε μια περίοδο απόλυτων…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: