Καθησυχαστική η κόρη του Πελέ: 'Είναι καλά, σύντομα θα επιστρέψει σπίτι'

Καθησυχαστική η κόρη του Πελέ: 'Είναι καλά, σύντομα θα επιστρέψει σπίτι'

Ολος ο ποδοσφαιρικός – και όχι μόνο – κόσμος ανησυχεί για τον Πελέ, μαθαίνοντας με ανακούφιση τα νέα ότι ο Βραζιλιάνος βγήκε από την εντατική μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε για αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο. Βλέπόντας την ανησυχία του κόσμου, η κόρη του θέλησε να καθησυχάσει τους πάντες.

Η Κέλι Νασιμέντο ανέβασε μία φωτογραφία του πατέρα της στο Instagram από μία βιντεοκλήση που έκανε μαζί του πρόσφατα, γράφοντας σχετικά:

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την αγάπη και την στήριξη που μου δώσατε μέσα από μηνύματα και e-mail. Δεν είχα την ευκαιρία να απαντήσω σε όλα, αλλά τα διαβάζω όλα.

Ο πατέρας μου τα πάει καλά μετά την επέμβαση, δεν πονάει και είναι σε καλή διάθεση (ενοχλημένος που μπορεί μόνο να φάει ζελέ, αλλά θα το ξεπεράσει). Θα μπει σε κανονικό δωμάτιο αύριο και μετά θα πάει σπίτι του.

Είναι δυνατός και πεισματάρης και με την στήριξη και την φροντίδα του προσωπικού του νοσοκομείου και την αγάπη, την ενέργεια και το φως που του στέλνει ο κόσμος θα το ξεπεράσει!”

Δείτε το σχετικό post:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: www.sport24.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: