Κατρίνης “αντ’ αυτού” στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη

Κατρίνης "αντ' αυτού" στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη

Τον βουλευτή Ηλείας Μιχάλη Κατρίνη πρότεινε ως πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – και ουσιαστικά ως “αντ’ αυτού” στη Βουλή  – ο νέος πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης. Ο επικεφαλής της Κ.Ο. θα εκπροσωπεί στη Βουλή τον πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος δεν είναι Βουλευτής

Είναι μιά κίνηση ανανέωσης, που συνδυάζει παράλληλα την προσπάθεια συγκρότησης μιας νέας ηγετικής ομάδας υπό την αιγίδα του Ν. Ανδρουλάκη.

Για τη θέση του κοινοβουλευτικού  εκπροσώπου ο νέος πρόεδρος πρότεινε τον Κώστα Σκανδαλίδη, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία. Αναπληρώτρια του θα είναι η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ως γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας προτάθηκε η βουλευτής Ευαγγελία Λιακούλη, με αναπληρωτή τον Γιώργο Αρβανιτίδη.

Μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ μετά την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος, ο κ. Ανδρουλάκης καθόρισε ως βασικούς άξονες της πολιτικής και των επιλογών του την ενίσχυσης της ενότητας του κόμματος, τη στελεχιακή ανανέωση και την άσκηση “μαχητικής και τεκμηριωμένης αντιπολίτευσης”.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματος, περιέγραψε τις προτεραιότητες της νέας πολιτικής περιόδου, προσδιόρισε τις μάχες που είναι μπροστά, εντός και εκτός βουλής και τόνισε την ανάγκη της ανοιχτής και αδιάκοπης επικοινωνίας με τους πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: