Καβάλη: «Το να παρενοχλήσει κάποιος μια γυναίκα πλέον είναι τόσο συχνό, που το θεωρούμε δεδομένο»

Καβάλη: «Το να παρενοχλήσει κάποιος μια γυναίκα πλέον είναι τόσο συχνό, που το θεωρούμε δεδομένο»

Η Αμαλία Καβάλη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την επαγγελματική της πορεία, ενώ μίλησε και για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση για τις γυναίκες σήμερα. 
Την αγαπήσαμε πολύ μέσα από την συμμετοχή της στην πολύ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” με την ίδια να υποδύεται τον ρόλο της Ουρανίας.
Η Αμαλία Καβάλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα Δε Γίνεται” και μίλησε για όλους και για όλα. Αρχικά τόνισε πώς χρειαζόταν ένα διαλειμμα από την τηλεόραση ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο και για την διαφοροποίηση που υπάρχει σήμερα μεταξύ ανδρών και γυναικών, λέγοντας πώς εν τέλει υπάρχουν πολλές σημαντικές διαφορές, με τις γυναίκες να έχουν μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση γενικά!

«Ήταν εύκολο να κλείσω το κεφάλαιο Άγριες Μέλισσες, δεν δυσκολεύτηκα. Μου άρεσε πολύ η τηλεόραση, μου αρέσει και θα ξανακάνω κάποια στιγμή. Δεν είναι ότι ρίχνω μαύρη πέτρα, πέρασα καλά. Ήταν όμως τρία χρόνια πολύ έντονα, πολύ όμορφα και είχα ανάγκη να πάρω μια ανάσα πριν κάνω ένα επόμενο βήμα ξανά».«Για πολύ καιρό με είχε ταυτίσει ο κόσμος με την Ουρανία και αυτό συμβαίνει με τους ρόλους που σου ζητάνε μετά. Δηλαδή μου ζητήθηκε αρκετά να κάνω την φίλη, την υποστηρικτική, το καλό παιδί και ενδεχομένως να ήθελα να κάνω κάτι λίογ διαφορετικό τώρα».«Έχουμε ζήσει πολύ μέσα στο πετσί μας το κομμάτι της διάκρισης. Ρώτησα λοιπόν τον σύντροφο μου, «πόσες φορές σε έχει κάποιος πιάσει ή χουφτώσει χωρίς τη θέληση σου;». Και μου είπε ποτέ. Για εμάς, όμως, το να ανέβουμε σε ένα λεωφορείο όταν ήμασταν έφηβες, νεαρές ενήλικες και ακόμα και σήμερα και να θεωρείς ότι κάποιος μπορεί να σε χουφτώσει λίγο και να το περάσεις ότι δεν το έκανε επίτηδες, υπερβαίνει τον διψήφιο αριθμό. Είναι τόσο συχνό που το θεωρούμε δεδομένο»Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνωΔιαβάστε επίσης:

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: gossip-tv.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: