Κέρδη 50.000 ευρώ στη φορολοταρία του Φεβρουαρίου!

Στην πρώτη κλήρωση της ΑΑΔΕ με το νέο σύστημα θα συμμετέχουν οι αποδείξεις ηλεκτρονικών αγορών που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Ιανουάριο 2022

Κέρδη 50.000 ευρώ θα αποκομίσει στο τέλος Φεβρουαρίου ένας τυχερός της νέας φορολοταρίας που θα διενεργήσει η ΑΑΔΕ, ενώ σημαντικά είναι τα ποσά και για 55 ακόμη τυχερούς.

Η λοταρία της Εφορίας αλλάζει και προσφέρει σημαντικά κέρδη, με την πρώτη κλήρωση να γίνεται στο τέλος του μήνα, στην οποία θα συμμετέχουν οι αποδείξεις ηλεκτρονικών αγορών που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Ιανουάριο 2022.

Μέσω των αλλαγών στη φορολοταρία το υπουργείο οικονομικών και η ΑΑΔΕ επιδιώκουν να δώσουν κίνητρα στους πολίτες για τις αγορές μέσω ηλεκτρονικών πληρωμών, αντί μετρητών, ώστε να περιοριστεί η φοροδιαφυγή των επαγγελματιών.

Όπως προβλέπει η απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη και του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου (αλλά και σε κάθε μηνιαία κλήρωση στο εξής) θα αναδειχτούν 556 τυχεροί λαχνοί, οι οποίοι θα κερδίσουν τα ακόλουθα ποσά:

1 λαχνός θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ,
5 λαχνοί θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο 20.000 ευρώ,
50 λαχνοί θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο 5.000 ευρώ,
500 λαχνοί θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ έκαστος.
Σε περίπτωση ανάδειξης περισσότερων του ενός λαχνών που ανήκουν στον ίδιο πολίτη, στην ίδια μηνιαία κλήρωση, θεωρείται ως τυχερός μόνον ένας λαχνός και, εάν οι λαχνοί κερδίζουν έπαθλα διαφορετικού ποσού, ο μεγαλύτερος σε ποσό. Δηλαδή αν ένα φορολογούμενος κερδίσει 5.000 ευρώ με έναν λαχνό και με 1.000 ευρώ με άλλον λαχνό, θα λάβει μόνο το ποσό των 5.000 ευρώ.

Επίσης, οι φορολογούμενοι που κερδίζουν έπαθλο αξίας τουλάχιστον 5.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση εντός του ίδιου ημερολογιακού έτους, εξαιρούνται της καταβολής επάθλου στις υπολειπόμενες, για το ίδιο ημερολογιακό έτος, μηνιαίες κληρώσεις.

Επίσης, όσοι κερδίζουν έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση, εξαιρούνται της συμμετοχής στην ετήσια κλήρωση εντός του ίδιου ημερολογιακού έτους.

Η πληρωμή των κερδών θα γίνεται από την ΑΑΔΕ, με πίστωση του λογαριασμού πληρωμών που έχει δηλώσει ή θα δηλώσει ο ενδιαφερόμενος για το σκοπό αυτό στο myAADE της ΑΑΔΕ, στην επιλογή «Μητρώο και Επικοινωνία» και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεται ως δικαιούχος.

Super κλήρωση τα Χριστούγεννα

Παράλληλα με τις μηνιαίες κληρώσεις, στο τελευταίο δεκαήμερο κάθε έτους, μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, θα διεξάγεται κλήρωση στην οποία συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις διενεργηθείσες στο ίδιο ημερολογιακό έτος δώδεκα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: