Κερδίστε προσκλήσεις για τη «ΘΟΛΟΣ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Κερδίστε προσκλήσεις για τη «ΘΟΛΟΣ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Συγκεκριμένα, θα δοθούν:
δύο διπλές προσκλήσεις ανά παράσταση για τις εξής παραστάσεις: «Δαρβίνος – Το Μυστήριο της Φύσης» , «Περιήγηση στην Αρχαία Ολυμπία», «Διαδραστική Περιήγηση στην Αρχαία Αγορά των Αθηνών», «Ταξίδι στον Κόσμο των Δεινοσαύρων», για το Σάββατο 13/11 (σύνολο 8 διπλές προσκλήσεις)
δύο διπλές προσκλήσεις ανα παράσταση για τις εξής παραστάσεις: «Διαδραστική Περιήγηση στην Ακρόπολη της Εποχής του Περικλή», «Αγία Σοφία, 1500 Χρόνια Ιστορίας», για την Κυριακή 14/11. (σύνολο 4 διπλές προσκλήσεις)
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.
 Η «ΘΟΛΟΣ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
H «ΘΟΛΟΣ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», το υπερσύγχρονο θέατρο εικονικής πραγματικότητας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού επαναλειτουργεί με νέο εξολισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Η ΘΟΛΟΣ Εικονικής Πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» θα είναι ξανά ανοιχτή για το κοινό από το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 με ανανεωμένα συστήματα εικονικής πραγματικότητας, τα οποία θα προσφέρουν στους θεατές μία αξεπέραστη εμπειρία!
Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού χρησιμοποιεί από την αρχή της ίδρυσής του την Εικονική Πραγματικότητα για να παρουσιάσει με εύληπτο, επιμορφωτικό και διαδραστικό τρόπο στο κοινό θέματα της ελληνικής ιστορίας και της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.  Οι παραγωγές Εικονικής Πραγματικότητας που έχει δημιουργήσει το ΙΜΕ, με βάση μια πρωτότυπη και, παγκοσμίως πρωτοποριακή, διαδικασία έρευνας, τεκμηρίωσης και οπτικοποίησης της πληροφορίας, αποτελούν τεκμήρια υψηλής πολιτιστικής αξίας. 
Τα Θέατρα Εικονικής Πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» χρησιμοποιούν τελευταίας γενιάς εξοπλισμό και λογισμικό. Τα νέα προβολικά συστήματα τελευταίας γενιάς, τύπου RGB LASER, της «ΘΟΛΟΥ» αποτελούν τελευταία λέξη της τεχνολογίας για διαδραστικά περιβάλλοντα σε πραγματικό χρόνο και προσφέρουν υψηλότερη ευκρίνεια εικόνων, καθώς χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις πιο εξελιγμένες εγκαταστάσεις προσομοίωσης.

Ταξιδεύουμε, λοιπόν, με αφετηρία τη «ΘΟΛΟ», το νούμερο ένα θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας στη χώρα στον χώρο και τον χρόνο, σε μνημεία και τόπους της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, βιώνοντας μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
Πρόγραμμα ΘΟΛΟΥ
Διαδραστικές περιηγήσεις σε αρχαίες πόλεις και εμβληματικά μνημεία, καθώς και συναρπαστικές τρισδιάστατες ταινίες:
Σύντομα και με τη νέα διαδραστική εικονική περιήγηση στους Δελφούς!

Για τις ημέρες…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: mothersblog.gr

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο | ediseis-news

 

Ειδήσεις & Νέα από την Ελλάδα & όλον τον κόσμο,

Ακολουθήστε: